Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
13 apr 2011 549 vizualizări
Mera: Un localnic din Mera va fi judecat dupa ce a ultragiat un padurar de la Ocolul Silvic Focsani. Potrivit procurorilor, Gheorghita Dorofte, 35 ani, ar fi comis fapta pe 4 octombrie 2010, cind se afla in padure pentru a scoate o caruta de crengi

Interpelat de padurarul care se afla in patrulare, Dorofte a reactionat violent, trintindu-l pe padurar la pamint si amenintindu-l. Mereanul si-a insusit apoi telefonul silvicultorului, pe care l-a returnat ulterior. Dorofte a recunoscut partial cele intimplate si a sustinut ca a fost provocat de omul in uniforma verde. (G. S.)


Balesti: Politistii din comuna Balesti cerceteaza imprejurarile in care a decedat o femeie de 60 de ani. Oamenii legii au fost sesizati de un localnic ca mama sa, Dumitra B., a decedat in locuinta. La fata locului au ajuns criminalistii care au adunat probe pentru a stabili daca femeia a avut parte de o moarte violenta. Medicul legist va stabili cauza exacta a decesului. (D. C.)


Marasesti: Un barbat din Marasesti a fost incarcerat la Penitenciarul Focsani. Politistii de Investigatii Criminale din Marasesti l-au identificat pe Gigi B., 42 ani, care avea emis pe numele sau un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 1 an si 5 luni. Acesta este acuzat de savirsirea infractiunilor de violare de domiciliu si furt calificat. Acesta a comis faptele in judetul GalaÃi, in cursul anului 2010. (D. C.)


Focsani: O batrina din Focsani a fost victima unui accident produs pe strada Ana Ipatescu. Politistii au stabilit ca Anisoara S., 70 ani, a traversat strada prin loc nemarcat si a fost lovita de o masina Dacia. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a batrinei, care a avut nevoie de ingrijiri medicale. Paramedicii ajunsi la fata locului i-au acordat primul ajutor. (D. C.)


Pufesti: Trei tineri au fost retinuti dupa ce au spart doua case din comuna Pufesti. Astfel, Sorin V., 38 de ani, din Galati, Ionut J., 17 ani si Ionut N., 25 de ani, ambii din Pufesti, au patruns in noaptea de 6/7 aprilie intr-o locuinta de unde au bunuri in valoare de 2.500 lei. In perioada 1- 4 aprilie 2011, cei trei au sustras cereale de la un alt localnic. Politia a recuperat prejudiciul si i-a retinut pe suspecti pentru cercetari. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.