Ultima oră

POLITICA:Blaga: Candidez pentru că PDL are nevoie de o schimbare, de o rupere de ritm

Ziarul de Vrancea
11 apr 2011 379 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net secretarul general al PDL Vasile Blaga si-a depus luni candidatura pentru sefia partidului, însotit de sustinătorii săi. Motiunea lui Blaga se intitulează "O Romănie dreaptă, O Romănie europeană".

"în primul rand, candidez pentru că sunt convins că partidul are nevoie de o schimbare, de o rupere de ritm, de o nouă abordare in acTiunea sa politică. Candidez pentru că muncesc de 20 de ani in acest partid, il iubesc ca pe prorpia mea familie si cred in destinul lui politic", a spus Blaga.



Sursa:www.realitatea.net




POLITICA:Vasile Blaga si-a depus candidatura la sefia PDL: Obiectivul meu este mentinerea PDL la guvernare si dupa 2012. Numai asa romanii pot avea garantia cresterii nivelului de trai



​ Vasile Blaga este al doilea democrat-liberal, dupa premierul Emil Boc, care si-a depus, luni, candidatura la sefia partidului: "Obiectivul meu este ca PDL sa se mentina la guvernare si dupa alegerile din 2012, pentru a continua reformele incepute. Numai asa, romanii pot avea garantia cresterii nivelului de trai", a afirmat secretarul general al PDL.


"Am depus programul politic O Romanie dreapta, o Romanie europeana (citeste-o in documentul atasat - n.red.). Foarte multi dintre dumneavostra m-ati intrebat ce ma determina sa candidez si v-am spus ca voi anunta la momentul potrivit. Candidez pentru ca sunt convins ca partidul are nevoie de o schimbare, de o noua abordare in actiunea sa politica. Candidez pentru ca muncesc de 20 de ani in acest partid, il iubesc ca pe propria mea familie. Candidez pentru ca intotdeauna am spus lucrurilor pe nume si stiu ca se poate mai bine", a spus Vasile Blaga.


El a adaugat ca "PDL a scazut in sondaje din cauza masurilor dure, necesare in perioada de criza. PDL trebuie sa coalizeze toate fortele si optiunile de dreapta din societatea romaneasca. Partdiul nostru este singurul partid de centru dreapta, angajat ferm in lupta impotriva coruptiei si care si-a asumat reformele necesare. Am un proiect pentru partid si pentru Romania, pentru modernizarea tarii si pentru revigorarea partidului. Trebuie sa recastigam incredere ca putem transforma Romania intr-un stat european prosper, puternic si respectat. Adversarii PDL sunt partide care prin populism si demagogie incearca sa ii pacaleasca pe romani si in ceasul al 12-lea", a incheiat el.


Conventia Nationala a PDL, in cadrul careia va fi ales noul presedinte al partidului, este programata pe 14 mai.



de A. Neagu, L. Parvu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.