Ultima oră

ACTUALITATE:Maria Băsescu, în public la concursul national de dresaj de la Clubul Sportiv Steaua-VEZI VIDEO

Ziarul de Vrancea
10 apr 2011 376 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net zeci de pasionati de echitatie si-au dat întălnire la Clubul Sportiv Steaua Bucuresti unde a avut loc prima etapă a concursului national de dresaj. Printre cei prezenti s-a aflat si Maria Băsescu.



Cei mai buni călăreti din Romania au participat duminică la prima etapă a concursului national de dresaj organizat la Clubul Sportiv Steaua Bucuresti. Copii, juniori, amatori si avansati in echitatie au făcut demonstratii, au prezentat cele mai bune elemente din dresaj clasic.


în public s-a afalt si prima doamnă. Maria Băsescu este pasionată de echitatie. Sotia presedintelui a vorbit despre calul său pe care il cheamă Răsfăt si a declarat că a venit la eveniment si pentru a impărti premii copiilor prezenti la concurs.


"Este o pasiune a mea. îmi place calul. Cand am timp vin la toate concursurile. Am călărit ieri, la Băneasa", a spus Maria Băsescu. Pasiunea pentru cai a primei doamne este trădată si de bijuteria pe care o poartă la eveniment, o brosă in formă de cal. "Toti călăretii au cate un călut", a spus Maria Băsescu.


Sursa:www.realitatea.net


De asemenea, in public s-au aflat ºi comentatorul sportiv Cristian Ãopescu, ambasadorul Irlandei ºi mulÃi oameni de afaceri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.