Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
5 apr 2011 568 vizualizări
Pradata de hoti in timp ce se ruga la biserica

Un tinar din comuna Movilita a furat din casa unei vecine plecata la biserica. Incidentul a avut loc duminica la prinz, chiar cind preotul iesea cu "Sfintele Daruri". Cind s-a intors de la biserica, batrina a observat ca hotii au patruns in casa si i-au furat suma de 1.632 lei, bani pe care i-a strins cu greu pentru "zile negre". Ancheta a stabilit ca autorul este un tinar de 17 ani de la care au fost recuperati toti banii. Politistii mai spun ca tinarul stia ca vecina sa are bani in casa si a premeditat fapta. (D. C.)


Scandal in piata din Movilita


Doi tineri din judetul Vaslui au fost linistiti cu greu dupa un scandal produs in piata din comuna Movilita. Zeci de localnici au asistat la un spectacol violent oferit de Liviu Ionut C., 26 ani, si Ciprian Gheorghe C., 23 ani, zilieri in comuna, care s-au apucat sa-i insulte si ameninte pe cei prezenti. Barbatii sint cercetati penal pentru ultraj, iar unul dintre ei a ajuns la sectia de psihiatrie. (D. C.)


Baut pe strada Bufetului


Un barbat din Adjud a fost depistat sub influenta alcoolului chiar pe strada Bufetului din cartierul Adjudu-Vechi. Savin D., 56 ani, a consumat mai multe paharele la un bar din apropiere, dupa care a plecat cu mopedul spre casa. Pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare la conditiile de carosabil acoperit cu pietris, barbatul a pierdut controlul directiei si s-a rasturnat. Acesta va avea o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur in aerul expirat. El a fost sanctionat contraventional. (D. C.)


Condamnare pentru minorul care a tilharit doua femei


Tinarul care a tilharit doua femei, luindu-le banii si telefoanele mobile, ar putea sta dupa gratii un an si opt luni. La instanta de fond, judecatorii au apreciat ca Samir Vasile R., de 16 ani din Focsani, trebuie sa stea in inchisoare pentru a se cuminti. Prima fapta a fost comisa pe 30 decembrie cind tinarul a lovit o femeie in parcul Schuman din Focsani si i-a furat doua telefoane si 200 de lei. Victima s-a lovit in cadere si a avut nevoie de spitalizare. Pe 2 ianuarie, adolescentul a tilharit o alta femeie in scara unui bloc. Celularele au fost vindute, prejudiciul fiind de 1500 de lei. In sala de judecata, tinarul a declarat ca a tilharit "de foame". (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.