Ultima oră

SPORT:Lucian Bute, KO si a saptea centură mondială.-VEZI VIDEO

Ziarul de Vrancea
20 mar 2011 411 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net pugilistul romăn si-a păstrat titlul mondial după ce l-a învins pe Brian Magee într-o gală de la Montreal.

Victorie senzatională pentru Lucian Bute la Montreal. Lucian Bute a cistigat prin KO meciul pentru a saptea centură mondială.


Primele runde au fost echilibrate, cu multi pumni opriti in blocaj si dans in ring pentru studierea adversarului. Echilibrul s-a rupt din runda a sasea, cand irlandezul Brian Magee a fost trimis pentru prima dată la podea. în runda a saptea, irlandezul care promitea să-l bată măr pe gălătean a mai făcut de două ori cunostintă cu podeaua, dar a fost salvat de gong de la KO. Nimic nu l-a mai salvat de upercutul devastator al lui Bute in runda a zecea si astfel romanul obtine cea de-a 28 victorie la profesionisti din tot atatea posibile.


într-un alt meci disputat in gala de la Montreal, Viorel Simion l-a invins greu, la puncte, pe mexicanul Pedro Navarrete, obtinand cea de-a 13-a victorie la profesionisti.




Sursa:www.realitatea.net



Mister "Upercut" - Lucian Bute, campion mondial!



Lucian Bute l-a invins pe irlandezul Brian Magee, in meciul pentru titlul mondial IBF, dupa o remarcabila demonstratie de maiestrie tehnica si tactica. Dupa ce si-a studiat adversarul in ring, Bute a scos la iveala upercutul necrutator cu care l-a trimis de 4 ori la podea pe Magee. Salvat de gong in reprizele 6 si 7, irlandezul nu a mai avut nicio sansa in repriza a 10, cand lovitura lui Bute a fost prea puternica. Romanul ramane campionul mondial al supermijlociilor, versiunea IBF.



Repriza 10: Upercut la figura si arbitrul pune capat meciului: Magee este in genunchi... Bute si-a pastrat titlul mondial!!!

Repriza 9: Magee ramane in picioare, dupa trei reprize cumplite...

Repriza 8: Ofensiva totala a lui Lucian care cauta lovitura decisiva.

Repriza 7: Magee este trimis de doua ori la podea, dar este salvat de gong.

Repriza 6: Magee primeste o lovitura violenta la corp, cade la podea si este numarat.

Repriza 5: Bute are puterea sa reactioneze dupa ce incaseaza un croseu la figura. Irlandezul capata incredere...

Repriza 4: Bute, mai clar, mai consistent in lovituri. Magee este disperat sa stea langa roman, pentru ca lupta de la distanta nu il avantajeaza.

Repriza 3: Magee a reusit prima lovitura, un croseu la figura, dar Bute raspunde cu doua lovituri violente la corp.

Repriza 2: Magee incearca sa ramana in centrul ringului; Bute isi studiaza inca adversarul - inca nu a scos loviturile sale preferate.

Repriza 1: Tatonare. Bute a reusit sa loveasca mai clar.


de A.S. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.