Ultima oră

LIFE:Ramona Gabor: Monica este mai puternică după ce a văzut-o pe Irina-VEZI VIDEO

Ziarul de Vrancea
19 mar 2011 591 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Monica Columbeanu se simte mai puternică după ce si-a văzut fetita, Irina, pentru prima oară de la începutul lunii martie. Cel putin asa sustine sora vedetei, Ramona Gabor.




"Este mai bine. Este mai puternică si fiecare zi care trece este un calvar pentru ea, dar sperăm să ajungem la rezultatul pe care-l asteptăm de atata vreme", a spus Ramona Gabor, vineri seară, cand a fost prezentă la un eveniment organizat de un club din Capitală.


Si Ramona ar vrea să-si vadă nepotica, dar nu crede că Irinel Columbeanu i-ar permite acest lucru: "Dacă nu a lăsat-o pe Monica, sigur nu mă lăsa pe mine".


Monica si Irina Columbeanu s-au intalnit in urmă cu două zile, pentru prima oară de la inceputul lunii martie, cand fetita i-a fost incredintată de instantă tatălui, Irinel Columbeanu, pană la pronuntarea divortului. întalnirea a avut loc in prezenta psihologilor, care au vrut să verifice dacă acuzatiile aduse de Irinel Columbeanu Monicăi, cum că si-ar fi bătut fetita, sunt adevărate.



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.