Ultima oră

LIFE:Pretentii: Ce-i cere Oana lui Pepe în cererea de divort

Ziarul de Vrancea
14 mar 2011 538 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net unul dintre lucrurile pe care Oana le vrea de la Pepe, care se face vinovat în calitate de părăt de "destrămarea cu sănge rece a căsniciei" lor, este ca acesta să adopte "o atitudine corectă" pe care "să si-o manifeste recunoscăndu-si vina în fata ei, a Onoratei Instante căt si a opiniei publice".

Dacă citesti cererea Oanei Zăvoranu, vezi că rolul pe care si l-a ales să-l joace de acum inainte la tribunal este "fecioara curata, preanevinovata", care n-a călcat niciodată stramb in ziare, n-a aruncat niciodată piatra asupra lui Pepe la TV si n-a pătit niciodată rusinea să-l otrăvească cu vorbe mari de ocară. Calitatea ei pare a fi a unui inger pe pămant:


"Avand in vedere atitudinea deosebit de sfidătoare si de superficială a paratului:


- fată de problemele căsniciei noastre, si implicit;


- fată de atitudinea mea deosebit de conciliantă si de pacifistă de care am dat dovadă intelegand din actiunile acestuia faptul că doreste in mod definitiv si iremediabil să pună capăt căsniciei noastre, cat si


Avand in vedere felul in care a inteles paratul in ultimele zile să denigreze relatia noastră de cuplu, intimitatea noastră (care trebuie sa existe in mod exclusiv doar intre noi) si să transforme problemele noastre si implicit despărtirea noastră intr-un spectacol mediatic.


Vă aduc astfel la cunostintă declaratiile paratului din mass-media scrisă si televizată care atestă in mod indubitabil modul in care acesta intelege să trateze o căsnicie de invidiat de aproximativ 4 ani de zile, iar impreună o relatie de prietenie si de iubire de 8 ani de zile, călcand in picioare sentimentele mele, dorintele mele, intimitatea mea de femeie si de sotie, problemele mele de familie, de sănătate si nu numai, respectiv".


Oana Zăvoranu aduce in sprijinul său tabloidele care au redat declaratiile lui Pepe, dar si care au demonstrat că acesta are o amantă de 20 de ani: "De altfel, au existat in presa scrisă a ultimelor zile si informatii conform cărora paratul ar avea o relatie extraconjugală cu o tanără de 20 de ani, relatie pe care nu a mai putut să o tină departe de mass media, dată fiind pozitia noastră de persoane publice, precum si datorita vigilentei prietenilor mei, care mi-au deschis ochii asupra adevăratei stări de fapt din căsnicia noastră precum si asupra caracterului viitorului meu fost sot.

*Pentru ziarul Click paratul a declarat: "O iubesc pe Oana, dar, că nu-mi văd viitorul alaturi de ea, asta este altceva. Nu mai putem continua impreună"

* Pentru ziarul Cancan: "Dacă mă mai iubeste, să mă lase să imi trăiesc viata in continuare fără ea. Eu i-as oferi orice. îmi pare rău doar că Dumnezeu nu mi-a putut oferi mie mai multă răbdare. îmi pare rău că nu i-am oferit mai mult, ca nu am putut sa indur mai mult"

* Pentru ziarul Cancan: "De sapte ani ii spuneam Oanei că vreau un copil, ea mă punea să mă uit in sus"

* Paratul mi-a replicat in bătaie de joc: "Să zici mersi că nu ti l-am furat pe Marty" acesta fiind pisoiul meu de care sunt foarte atasată, iar ulterior a declarat amuzat la o emisiune televizată ca acesta ar fi un motiv de soc pentru mine, reclamanta.


Actiunea de divort, care a format obiectul dosarului nr. 8946/301/2011 al Judecatoriei Sectorului 3, are prim prim termen abia pe 5.10.2011, arată luju.ro, care si prezintă continutul integral al cererii de divort


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.