Ultima oră

LIFE:Columbeanu, declaratii socante: Nu m-as mira ca Monica să se automutileze

Ziarul de Vrancea
13 mar 2011 446 vizualizări
"Monica se victimizează, nu m-as mira să se fi produs această automutilare, pentru a acuza niste angajati care nu au nicio vină. Ea nu a fost agresată", a declarat Columbeanu conform site-ului www.realitatea.net în exclusivitate la Realitatea TV.

Irinel Columbeanu sustine că Monica se victimizează si spune că nu ar fi exclus ca ea să se fi rănit singură. Omul de afaceri bagă mana-n foc că angajatii săi nu au atins-o pe Monica.


"Am fost sunat că ea s-a furisat pe proprietate si profitand de faptul că faimoasa masina era la splălat s-a urcat in ea, cheile nu erau in masina că altfel ar fi incercat să iasă cu masina prin poartă. Le-am spus să-i recomande viitoarei fostei doamne să părăsească proprietatea", spune Columbeanu.


Monica nu l-a anuntat pe Irinel că vine la Izvorani să-si ridice lucrurile.


"A pătrus ilegal pe proprietatea mea, tocmai de aceea le-am spus angajatilor mei să o lase să stea in masină, a stat o ora si ceva in masina si a incercat sa intre si in casa, noroc ca nu eram acasa, daca ar fi fost copilul nu stiu cat de mult l-ar fi afectat", a spus omul de afaceri.


Irinel Columbeanu spune că pe 24 februarie Monica a părăsit domiciliul si a semnat un proces verbal să nu fie acuzat că i-a oprit lucrurile.


"Pe 24 februarie a venit aici la vilă să-si ia lucrurile si le-a luat, am făcut un proces verbal la initiativa ei, pe care l-am semnat si atunci a părăsit domiciliul.


"între timp ea a părăsit domiciliu acasă la domnul Bădălău, impreună cu un contract de muncă cu un club de noapte care să ateste faptul că are un venit sigur. Aceste sunt ceea ce cunosc despre situatia ei domiciliară", spune Irinel Columbeanu.


Printre lucrurile pe care incă Monica nu le-a revendicat se numără si niste cărÃi despre sex: "kamasutra, ce trebuie sa stie o femeie despre sex".


Irinel e convins că scandalul nu s-a terminat. "Mă astept si la alte surprinze e consiliată de noi avocati, al patrulea rand de avocati ca să facă actiuni de comandă".


Columbeanu spune că Monica se duce la grădinită si ii exasperează pe cei de acolo cu vizitele sale.


"Se duce la grădinită s-o vadă pe Irina. A vrut s-o răpească pe Irina, asa cred, dar a văzut fiica ei nu i-a sărit in brate", spune Columbeanu.


Irinel Columbeanu nu stie cand se vor calma spiritele si va putea avea o relatie cordială cu mama fetitei sale pentru că spune el, vrea ca mama să-si mai vadă fiica.


"îmi este foarte greu să-mi imaginez cum vom relationa, dar mai intai atat mama cat si fiica trebuie să se linistească, săptămana viitoare vor petrece catva timp impreună ori in locuinta mea ori pe teren neutru", spune omul de afaceri.



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.