Ultima oră

POLITICA:Emil Boc: PDL are obligaţia de a scăpa Romănia de pacostea socialistă

Ziarul de Vrancea
13 mar 2011 402 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net liderul democrat-liberal sustine că, în cazul în care Uniunea Social Liberală ar prelua puterea în Romănia, "ar face praf toată cresterea economică, ar confisca toate progresele pe care tara le-a făcut si ar arunca din nou Romănia în populism si subdezvoltare".

Presedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), premierul Emil Boc, a declarat, duminică, la Bacău, că partidul pe care il conduce are, in următorii doi ani, prioritatea de a "scăpa Romania de pacostea socialistă\'. "PDL are două obligatii majore. în primul rand, impreună cu Guvernul, să asigure cresterea economică a Romaniei in 2011 si 2012 si, in al doilea rand, are obligatia să apere Romania de pacostea socialistă, să apere Romania de alianta socialist-populistă formată din PNL si PSD", a afirmat Boc, citat de Agerpres.


Liderul democrat-liberal sustine că, in cazul in care Uniunea Social Liberală ar prelua puterea in Romania, "ar face praf toată cresterea economică, ar confisca toate progresele pe care tara le-a făcut si ar arunca din nou Romania in populism si subdezvoltare".


Liderii filialelor judetene ale partidului au fost convocati, duminică, la Bucuresti, la o intalnire cu conducerea centrală a PDL. Vasile Blaga a declarat că intalnirea va avea loc la ora 16.00, refuzand să precizeze dacă la aceasta va participa si preºedintele Traian Băsescu, asa cum afirmau surse din partid.


Vasile Blaga a făcut aceste declaratii la Bacău, unde a participat, alături de premierul Emil Boc, la Consiliul de Coordonare al PDL Bacău, unde va fi aleasă conducerea organizatiei.


Sursa:www.realitatea.net




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.