Ultima oră

LIFE:Părintii Mădălinei Manole au căstigat dreptul de a sta cu nepotul lor

Ziarul de Vrancea
4 mar 2011 494 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Judecătoria Buftea a stabilit, vineri, că Ion si Eugenia Manole, părintii căntăretei Mădălina Manole, îl pot lua acasă pe nepotul lor două weekend-uri pe lună si pe perioada vacantelor, după ce au admis cererea celor doi în procesul deschis împotriva lui Petru Mircea, sotul artistei.

Instanta a decis că fiul Mădălinei Manole, care s-a sinucis in iulie 2010, poate locui cu bunicii din partea mamei in primul si al treilea weekend din fiecare lună, dar si alte cateva săptămani pe timpul vacantelor. Decizia nu este definitivă si poate fi contestată.


Părintii Mădălinei Manole au deschis, in noiembrie 2010, un proces la Judecătoria Buftea, impotriva lui Petru Mircea, sotul artistei, in care cereau instantei să stabilească un program de vizitare a nepotului lor.


Procurorii Parchetului de pe langă Tribunalul Bucuresti au dispus in luna ianuarie, prin rezolutie, neinceperea urmării penale pentru infractiunea de omor in cazul Mădălinei Manole, anchetatorii stabilind că moartea artistei nu a fost consecinta vreunei fapte penale. Mădălina Manole a fost găsită moartă, in dimineata de 14 iulie 2010, de sotul său, in locuinta din Otopeni. Incidentul a fost anuntat de acesta la 112 in jurul orei 6.30, insă medicii sositi de urgentă nu au mai putut-o salva pe cantăreată.



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.