Ultima oră

INFO TRAFIC: Circulatia feroviară pe ruta Focsani-Rm. Sărat este întreruptă din cauza unui incendiu la un pod

Ziarul de Vrancea
24 feb 2011 671 vizualizări

Conform site-ului www.realitatea.net circulatia feroviară pe ruta Focsani - Rm. Sărat este întreruptă din cauza unui incendiu produs la podul rutier (localitatea Dumbrăveni) care traversează calea ferată, între staţiile Sihlea si Gugesti, potrivit unui comunicat al CFR.

Reprezentantii Regionalei CF Galati au anuntat Politia Rutieră, Politia Transporturi Feroviare si Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgentă care in acest moment se află la fata locului pentru a interveni in stingerea incendiului.


în momentul izbucnirii incendiului la podul rutier niciun tren nu se afla in circulatie. Pană la finalizarea operatiunilor de stingere a incendiului si de verificare a suprastructurii podului rutier trenurile de călători, aflate in trafic, vor fi oprite in statii feroviare adiacente, respectiv Rm. Sărat, Sihlea sau Gugesti.


Trenul R 751 care circulă pe relaÃia Bucuresti Nord - Suceava a fost oprit in stitia Rm Sărat, de la ora 13.30.


"Avem un Rapid care circulă pe relatia Bucuresti-Suceava care va ajunge cu o intarziere de peste 80 de minute la destinatie. Celelalte trenuri care sunt oprite in statiile adiacente vor avea intarzieri de la 15-20 de minute pană la 40 de minute", a declarat pentru REALITATEA. NET, Oana Barzan, purtătorul de cuvant al CFR.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.