Ultima oră

JUSTITIE:Un fost vames de la Otopeni povesteste cum îi dădea spagă sindicalistului Marica

Ziarul de Vrancea
21 feb 2011 947 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net incă un autodenunt în cazul spăgilor din vămi. Un fost vames de la Albita a povestit la Realitatea TV că i-a dat mită sindicalistului Vasile Marica. Gigi Gheorghe este membru PDL Sector 1 Bucuresti si a depus azi un denunt la DNA.

Gigi Gheorghe, un fost angajat al Vămii Otopeni, a declarat pentru Realitatea TV că i el se numără printre cei care i-au dat liderului Sed Lex, Vasile Marica, bani. El a mai spus că a sesizat Oficiul European de Luptă Antifraudă cu privire la anumite nereguli din vamă, acesta fiind si motivul pentru care a fost dat afară in 2010.


"în anii \'96, \'97 am dat mită domnului Marica Vasile impotriva căruia am făcut si un denunt astăzi la DNA. Sper să fiu chemat la DNA. Domnul Marica stiefoarte bine cine sunt pentru că am fost lider de sindicat la Albita in perioada \'97 - \'98. Banii erau stransi de liderii de sindicat din fostul Sindicat Unirea si erau dati prin intermediul liderilor de sindicat domnului Marica. Eu, personal, i-am dat lui Marica", a declarat fostul angajat al Vămii Otopeni, Gigi Gheorghe.


întrebat ce făcea domnul Vasile Marica cu acesti bani primiti de la vamesi, Gigi Gheorghe a declarat: "Asta este treaba domnului Marica. El trebuie să răspundă la intrebare. Probabil sustinea sindicatul. Cel putin nouă aºa ni se spunea".


"La Albita nu am idee. Eu vă pot spune aspecte de la Vama Otopeni, unde am fost pană in luna decembrie 2010", a adăugat el.


întrebat de ce nu mai lucrează ca vames la Vama Otopeni, fostul vames a declarat "Pentru că mi-am permis luxul să sesizez Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) cu niste infractiuni petrecute in Vama Otopeni, care sunt cunoscute de adjunctul vămii, Constache Adrian. în primă fază mi s-a refuzat semnarea ordinului de autosuspendare si, ulterior, mi s-a adus la cunostintă că domnul Traian Mărginean, supărat că am anuntat OLAF-ul mi-a semnat decizia de suspendare in raportul de serviciu. Eu am sesizat ce se intampla acolo din punct de vedere infractional".


Gigi Gheorghe, membru PDL, a spus că nu a participat la campanii electorale ale PDL-ului, ci că a sustinut partidul si sustine platforma partidului.


întrebat dacă nu crede că acest lucru ii va afecta credibilitatea, Gigi Gheorghe a declarat: "Nu am nicio treabă cu partidul la această oră. Cand am sesizat OLAF-ul nu l-am sesizat in numele PDL-ului, ci in numele propriu.


Sursa;www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.