Ultima oră

LIFE:Faze Tari: Adam si Eva danseaza house goi si fumeaza;Republica Moldova, tara cu cei mai multi betivi din lume!

Ziarul de Vrancea
21 feb 2011 758 vizualizări
Un indian are 39 de neveste, 94 de copii si 33 de nepoti

Masaj muzical: pianul care iti susura la ureche


Reteta unui piano-bar: un single malt, o lumina difuza si muzica live. Nu-ti mai ramane decat sa spui: "Mai canta o data, Sam". O scara ingusta coboara in subsolul unui bloc din centrul Bucurestiului. Intr-o lumina difuza, filtrata de lampi colorate, doi barbati canta la pian si chitara. De jur imprejurul instrumentului cu coada, oamenii stau pe scaune inalte la un pahar de whisky si savureaza muzica. "Ideea unui piano bar e ca oamenii sa poata sa stea acolo, langa muzicieni", spune Emil Toncev, managerul barului, scrie EVZ.


Pisica-hoata fura de stinge din casele vecinilor


Stapanii pisicii Dusty sunt foarte ingrijorati. Jean Chu si Jim Coleman din San Mateo, California, spun ca animalul le aduce acasa peste 600 de lucruri straine pe an. Fura orice din casele vecinilor, prosoape, haine, prosoape, pantofi si jucarii. A venit acasa chiar si cu sutiene si chiloti. Stapanii lui Dusty spun ca intra in pamant de rusine de cate ori le aduce lucruri de prin vecini, relateaza Click.


Vezi cum isi infige un fluier in vagin si canta imnul Statelor Unite!


Femeia imbracata intr-o rochie neagra mulata pe corp isi incepe recitalul, dar nu inainte de a scoate instrumentul dintre sani. Dupa ce isi coboara lenjeria intima, fata infige fluierul in vagin in incercarea de a interpreta imnul Statelor Unite. Cateva rateuri la inceput au fost imediat continuate de un "recital" impresionant, mimica fetei ajutand-o foarte mult in impresionarea audientei, potrivit Cancan.


China a cenzurat cuvantul "iasomie" in cautarile online, de teama unor proteste


Autoritatile chineze au cenzurat cuvantul "iasomie" in cautarile online dupa ce ieri au aparut pe internet mai multe apeluri care indemnau la proteste asemeni "revolutiei iasomiei" din Tunisia, informeaza Antena3.ro. Autorii mesajelor indeamna la mitinguri in care participantii sa ceara libertate, democratie si reforme politice pentru a pune capat sistemului de tip partid unic, potrivit Libertatea.


Adam si Eva danseaza house goi si fumeaza


Lumea muzicii contemporane este in contiunua schimbare, tinerii compozitori fiind din ce in ce mai dezinvolti in alegerea sunetelor. Totodata, si regizorii de videoclipuri au prins mai mult curaj, iesind din tipar si atingand subiecte tabu cu ajutorul imaginilor. Acesta este si cazul regizorului Magnus Hardner care a facut videoclipul pentru piesa "Antidote" a celor de la "Style of Eye", anunta Click.


Republica Moldova, tara cu cei mai multi betivi din lume!


Republica Moldova a ocupat locul fruntas al tarilor cu cel mai mare consum de alcool cu o medie de 18 litri de alcool pe an pe cap de locuitor. In cadrul studiului efectuat de "The Independent", podiumul a fost continuat de Cehia cu 16,45 de litri pe cap de locuitor si Ungaria cu 16,27, noteaza Cancan.


Un indian are 39 de neveste, 94 de copii si 33 de nepoti


Intr-o tara saraca, a avea o familie uriasa inseamna un chin, o lupta continua pentru supravietuire. Nu si pentru Ziona Chana, un barbat de 67 de ani din satul Baktwang, aflat in nord-estul Indiei, la granita cu China, o zona populata de migratorii mongoli. El are o familie formata din 39 de neveste, 94 de copii si 33 de nepoti si se declara cel mai fericit om din lume. Nimic nu perturba viata familiei lui Ziona Chana, in ciuda numarului urias de membri. Barbatul, tamplar de meserie, a ridicat singur o casa de patru etaje, cu 100 de camere, in care-si gasesc loc cele 39 de neveste, cei 94 de copii (+14 nurori) si 33 de nepoti, relateaza Libertatea.



; de C.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.