Ultima oră

POLITICA: Cristian Tudor Popescu: Băsescu a fost dintotdeauna demn de Bercea Mondialu

Ziarul de Vrancea
20 feb 2011 487 vizualizări
"Pare că o uriaşă flamă morală a iluminat minţile romănilor, care au înteles în fine ce individ de joasă calitate umană au în fruntea ţării", scrie conform site-ului www.realitatea.net ,CTP într-un comnetariu din Găndul.

"Nu. Căderea in sondaje a lui Băsescu si a PDL nu se datorează imbunătătirii omului roman, ci cresterii preturilor si scăderii salariilor. Băsescu a fost dintotdeauna demn de Bercea Mondialu. De nenumărate ori a demonstrat de ce e capabil in materie de fătărnicie, minciună, agresivitate stearpă, iresponsabilitate. Niciuna dintre actiunile lui politice cu componentă morală, de la lupta anticorupite, la condamnarea comunismului, n-a avut in spate, după cum s-a dovedit, nimic moral - au fost doar manevre ale unui talhar politic, al cărui unic principiu etic este "might is right", "cine are puterea are si dreptate".



Măsurile "curajoase", "de reformă", pe care le-a luat guvernul Băsescu din mai anul trecut incoace sunt rezultatul incompetentei. Neinstare să lupte cu criza, a cărei existentă a negat-o pană cand ne-a ajuns in mijlocul casei, regimul Băsescu n-a stiut, după ce, iarăsi, negase posibilitatea unui imprumut la FMI, decat să indatoreze masiv statul ca să poată plăti pensiile si salariile micsorate. Sub apostolul anticoruptiei T. Băsescu, PDL s-a umflat si s-a puhăvit pană cand a ajuns să concureze PSD-ul din zilele lui de glorie in materie de coruptie si clientelism, ceea ce nu-l impiedică pe asa-zisul presedinte al tuturor romanilor să se bage pană-n prăsele, cu binecunoscutul său respect fată de Constitutie, in luptele intestine de partid ca să nu-l scape din mană. (...)



Nimic din toate acestea n-a zguduit constiinta fostilor votanti Băsescu. Nici inima, nici creierul, doar buzunarul si burta sunt organele lor morale. Dacă de maine Băsescu ar da de undeva, n-are importantă de unde si cu ce pret, "o leafă bună la toată lumea si o pensie basca", ar urca rachetă in sondaje. Bercea Mondialu are milioane de cuscri in tara asta", scrie CTP in Gandul.



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.