Ultima oră

JUSTITIE:Procurorul Iacobescu spune că Bercea a încercat să-l mituiască: Mi-a trimis solii multe VEZI VIDEO

Ziarul de Vrancea
20 feb 2011 423 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Bercea Mondial a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de magistratii Tribunalului Olt. Procurorul de caz a declarat că s-a încercat mituirea lui, iar Bercea va trebui să dea socoteală si pentru cum a ajuns cel mai bogat om din judetul Olt. Procurorul a mai spus că Bercea nu a stiut să-si scrie declaratia, dar le-a spus anchetatorilor că e mai destept decăt ei, pentru că el stie să facă milioane de euro.



Eugen Iacobescu a declarat că Bercea Mondial ar fi incercat să il mituiască, prin intermediul altor persoane, a fost vorba despre o tentativă. El a spus că oamenii ar fi fost dirijati astfel incat să vină pe inspre el. Procurorul nu s-a simtit amenintat de interlop, dar recunoaste că a primit "solii multe".


Iacobescu a mai spus că martorii acuzării nu fac parte numai din familie, ci sunt si martori sunt acoperire, iar faptul că membrii familiei Anghel isi schimbă declaratiile nu este o surpriză : "Este o tactică de a arunca copiii in fată".


Parchetul nu a inceput urmărirea penală acum, a mai spus procurorul Iacobescu, adăugand că Sandu Anghel, cel mai bogat om din judetul Olt, trebuie să răspundă la multe intrebări, in alte dosare.


"în primul rand cum si-a construit imperiul financiar, cum si-a construit imperiul imobiliar, cum si-a construit imobile pe raza municipiului Slatina fără autorizatie, pentru santaj, a dat bani cu camătă, pentru mai multe dosare penale", a declarat procurorul.


Magistratii Tribunalului Olt au emis duminică mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui Sandu Anghel. Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost retinut sambătă, după aproape 48 de ore de căutari. Interlopul este cercetat pentru tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.



Sursa:www.realitatea.ent



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.