Ultima oră

JUSTITIE:Tribunalul decide azi dacă emite mandat de arestare pentru Bercea Mondial -VEZI VIDEO

Ziarul de Vrancea
20 feb 2011 330 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.ent Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost retinut, după aproape 48 de ore de căutari. Interlopul este cercetat pentru tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice. în jurul orei 10.40 Bercea a fost adus la tribunal.




Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este prezentat astăzi judecătorilor la Parchetul Tribunalului Olt cu propunere de arestare pentru 29 de zile. Bercea Mondial este cercetat intr-un dosar de tentativă de omor, fiind acuzat că si-a injunghiat nepotul, in varstă de 17 ani, care se află la spitalul de Urgentă din Craiova. Avocatul său a declarat că interlopul este cercetat si pentru pentru ultraj contra bunelor moravuri si pentru tulburarea linistii publice.


Potrivit lui Iancu Tănăsescu, avocatul lui Sandu Anghel, citat de Agerpres, interlopul a afirmat că nu se afla joi seară in localitatea Drăgănesti Olt, seara in care nepotul său Mercedes a fost injunghiat, si că vineri a fost la Slatina, la judecătorie, fără să stie că este căutat de politisti. Doi dintre fiii interlopului sustin că cel care l-a agresat pe Mercedes este de fapt unul dintre fiii minori ai lui Bercea.


La sediul Parchetului Tribunalului Olt au ajuns si doi frati ai lui Bercea Mondial cu care acesta este in conflict, Amar si Felix, dar si sotia interlopului din Slatina, Fănica Anghel. "S-au impăcat. Bercea s-a impăcat cu fratii lui", le-a spus Fănica Anghel jurnalistilor, citată de Mediafax.


Interlopul Bercea Mondial a fost căutat de politie aproape 48 de ore. El a fost prins sambată seară, la ora 19.50 in cartierul Ferentari din Bucuresti si dus pentru audieri la Slatina.


Cazul lui Bercea Mondial a scos la iveală balbe ale anchetatorilor. în timp ce parchetul general a confirmat că Bercea a fost dat in consemn la frontieră, procurorii de la parchetul Olt au spus că ei nu au luat o asemenea decizie. Căutat de politistii din mai multe judete, Bercea Mondial l-a sunat pe procurorul de caz si l-a anuntat că va veni singur la audieri. Nu a venit, in schimb s-a dus politia după el, in Bucuresti.



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.