Ultima oră

DOSARE ANTICORUPTIE:Adrian Nastase despre votul in cazul Pasat: In sfarsit lucrurile nu sunt asa cum si le doreste Traian Basescu VEZI VIDEO

Ziarul de Vrancea
8 feb 2011 382 vizualizări
Liderul PSD Adrian Nastase, prezent la propriul proces de coruptie - dosarul Trofeul Calitatii- a declarat referitor la respingerea de catre Parlament a cererii DNA de arestare a deputatului PDL, Dan Pasat ca in sfarsit lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum si le doreste Traian Basescu . Nastase a mai mentionat ca in opinia sa procurorii ar fi trebuit sa trimita dosarul direct in instanta nu sa ceara arestarea deputatului PDL in Parlament.








Iata ce a declarat Adrian Nastase despre votul din Parlament in cazul Pasat:


* "Intr-un fel votul de la Parlament de astazi arata ca in sfarsit lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum si le doreste Traian Basescu. Eu am un punct de vedere care poate nu este cel mai avizat pentru ca nu am vazut documentele. Nu am fost la Comisia Juridica. Din ce mi-au spus colegii mei se pare ca au fost discutii in cadrul Comisiei Juridice. Pentru faptele lui nu era nevoie pentru a fi trimis in instanta. Nu era nevoie de un aviz al Parlamentului.

* Acum un an jumatate cand s-a incheiat urmarirea penala, el nefiind ministru sau fost ministru in cazul lui lucrurile erau foarte simple. Rechizitoriul trebuia trimis direct in instanta. De ce au asteptat un an si jumatate? De ce a venit DNA cu acesta arestare la momentul final al urmaririi penale? Parerea mea este ca dintr-un anumit punct de vedere era o capcana.

* Ce a facut Pasat? Ce vinovatie are? Mi-e greu sa spun. Ma intreb insa de ce nu a fost trimis dosarul la instanta? Grupul nostru pe baza unei hotarari comune a decis sa nu fie prezent la acest vot. Stiti foarte bine ca eu nu am comunicat mai mult pe fond. Trebuie sa spun un lucru foarte clar. Parerea mea este ca dosarul trebuie trimis in instanta. Acolo se va dovedi daca el trebuie sa fie arestat, judecat sau condamnat."



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.