Ultima oră

POLITICA: Ponta îl atacă pe Voiculescu: Este singura vulnerabilitate a USL

Ziarul de Vrancea
8 feb 2011 378 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net presedintele PSD a declarat la ziare.com că Opozitia va demara procedura de suspendare din functie a lui Traian Băsescu cănd acesta va încălca Constitutia si nu cănd vrea Dan Voiculescu.

întrebat de un cititor dacă poate intr-adevăr Opozitia să il suspende pe seful statului, Ponta a răspuns: "Nu, eu nu am zis niciodată asa ceva. (...) Eu nu am vorbit de suspendare, nu pe mine trebuie să mă intrebati.(...) As vrea să nu mă confunde nimeni cu Dan Voiculescu, pentru că m-ar deranja această confuzie.(...) Am spus-o de foarte multe ori si o voi spune in continuare: un presedinte se suspendă cand incalcă Constitutia, nu cand vrea domnul Voiculescu. Sunt cu totul si cu totul de acord cu Crin Antonescu si nu sunt de acord cu Dan Voiculescu. Văd că faceti o confuzie mare si cred că nici pentru Crin Antonescu confuzia nu este deloc favorabilă. (...) Dacă mă delimitez de declaratiile domnului Dan Voiculescu total sau partial? Total!", a declarat Victor Ponta.


Liderul PSD si-a continuat atacul la adresa presedintelui fondator al PC: "Eu consider că domnul Dan Voiculescu este singura vulnerabilitatate reala a Uniunii Social Liberale si prin iesirile domniei sale, fără să vrea, categoric, il ajută foarte tare pe Traian Băsescu. Mi-as dori să inteleagă si domnia sa lucrul asta", a mai precizat Ponta.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.