Ultima oră

POLITICA: Victor Ponta (PSD), catre deputaţii puterii: Sa va arestati bine! * Ioan Oltean (PDL): Cine zice, aia este

Ziarul de Vrancea
8 feb 2011 392 vizualizări
Presedintele PSD Victor Ponta le-a spus marti deputatilor puterii "sa se aresteze bine", in timpul dezbaterilor legate de solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a democrat-liberalului Dan Pasat, transmite Agerpres. Ponta a spus ca membrii opozitiei nu vor intra in "acest razboi fratricid". Presedintele de sedinta, Ioan Oltean (PDL), a replicat cu "o vorba din popor extrem de inteleapta: Cine zice, aia este''.

"Intelegem ca e vorba de o solicitare a DNA condusa de Daniel Morar, de a fi arestat un membru PDL, condus de Emil Boc. E un razboi fratricid. Si Daniel Morar si Emil Boc au acelasi tata - pe domnul Basescu si nu am dori sa intram in acest razbi fratricid", a afirmat Ponta, adaugand ca opozitia va avea incredere in DNA cand va veni si va propune sanctionarea si a doamnei Anastase, care fura voturi, si a domnului Boc care incalca Constitutia".


"Noi, cei din opozitie, nu dorim sa intervenim in aceasta batalie fratricida. Va uram sa va arestati bine, intre dvs, si Romania va fi bine cand va veti aresta singuri pe toti", a spus Ponta.


In acel moment, presedintele de sedinta, democrat-liberalul Ioan Oltean, i-a spus liderului PSD: "Fiindca dvs mereu aveti ceva cu hotii, vreau sa va spun o vorba din popor extrem de inteleapta - Cine zice, aia este"


de A.N. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.