Ultima oră

CULTURA:Victor Rebengiuc, a doua stea pe Walk of Fame-ul romanesc

Ziarul de Vrancea
8 feb 2011 430 vizualizări
Victor Rebengiuc va fi al doilea actor, dupa Florin Piersic, care va avea o stea pe Walk of Fame-ul autohton din Piata Timpului (langa magazinul Cocor din Capitala). Teatrul Metropolis si Cocor in colaborare cu Asociatia de Turism Bucuresti va invita joi, 10 februarie, de la orele 14.00, la evenimentul de celebrare al maestrului Victor Rebengiuc, in ziua in care marele actor implineste 78 de ani.

"Victor Rebengiuc, un om pentru oameni care a reusit sa incorporeze in definitia cuvantului arta, adevarul si maiestria. De la Domnia Sa am invatat ca teatrul este cuvantul vietuit asa cum arhitectura este sculptura locuita. Va multumim pentru universul plin de emotie si descoperiri pe care il construiti pentru noi de fiecare data cand pasiti pe scena", a declarat George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis.


In aceeasi zi, maestrul Victor Rebengiuc va fi sarbatorit si la Muzeul Taranului Roman, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman (sala Horia Bernea a MTR), incepand cu orele 18:30, unde va invitam sa vizionati unul dintre cele mai importante filme din stralucita cariera a actorului, Morometii (1987) de Stere Gulea.


Proiectul Walk of Fame din Piata Timpului a fost lansat la initiativa Teatrului Metropolis si a Magazinului Cocor, in colaborare cu Asociatia de Turism a Municipiului Bucuresti (ATMB) in semn de apreciere si promovare a valorilor artistice din Romania.


de Alina Neagu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.