Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
8 feb 2011 1081 vizualizări
Amorul a facut-o sa fuga de acasa

O copila de 13 ani a disparut de la domiciliu si a fost gasita dupa citeva ore. Politistii din Gologanu au fost sesizati de familie despre disparitia fetei, care a plecat voluntar de la domiciliu in jurul orelor 22.00, impreuna cu un tinar de 24 de ani din comuna Vulturu. Cei doi se plimbau pe strazile din Focsani. Minora a fost incredintata parintilor. (D. C.)


Garoafa: La spital dupa ce a cazut din tren


O femeie de 50 ani din Galati a fost adusa ieri dimineata la Spitalul Focsani dupa ce a fost gasita zacind linga linia de cale ferata din Garoafa. Femeia, gasita de un cioban, a fost diagnosticata cu traumatism toracic, de bazin, de membre superioare. Femeia are anumite probleme psihice, situatie in care oamenii legii nu s-au putut intelege cu ea. Cel mai probabil a coborit din greseala din tren in conditiile in care, in zona unde a fost gasita, trenul incetineste. (R. M.)


Homocea: I-a luat casa foc de la un scurtcircuit


O femeie din Homocea ramas fara o parte din bunurile pe care le avea dupa ce i-a luat casa foc. In urma incendiului au ars acoperisul, mobilierul si aparatura electrocasnica din sase camere. Cel mai probabil focul a fost provocat de un scurtcircuit. (R. M.)


Vidra: Mazare si Haliciu, pungasi de Vrancea


Doi tineri din Vidra au fost trimisi in judecata dupa ce au spart mai multe case din comuna, de unde au luat bunuri si bani. Costinel Mazare, de 18 ani a dat prima spargere, conform rechizitoriului, pe 1 mai, sustragind mai multe scule. Impreuna cu Virgil Haliciu, de 21 de ani, tot din Vidra, Mazare a intrat intr-un magazin de unde au furat tigari, bautura si bani. De unul singur, Mazare a intrat intr-o locuinta de unde a luat bijuterii dar si bani. Pus in fata probelor, tinarul de 18 ani a recunoscut. (G. S.)


Urechesti: La judecata pentru ca a taiat un stejar


George Bengus de 21 de ani din Urechesti a fost trimis in judecata dupa ce, in august 2010, a taiat din padurea ocolului silvic Dumitresti, un stejar. Prejudiciul creat a fost estimat la 1.120 lei iar conform rechizitoriului, tinarul s-a sustras urmaririi penale. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.