Ultima oră

Atentie la electronicele cu defecte ascunse!

Sorin Tudose
24 ian 2011 795 vizualizări
Sapte reclamatii privind diferite probleme cu aparatura electronica s-au primit in ultimele doua saptamini la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC).

Vrincenii s-au plins comisarilor ca produsele electronice cumparate de pe piata s-au defectat si nu le mai repara nimeni, desi sint in perioada de garantie. Mai mult, acestia se pling ca sint "pasati" de la magazine la service-ul autorizat si viceversa. "In ultimul timp s-au inmultit reclamatiile privind produsele electronice, cele mai multe dintre ele fiind pe laptop-uri. Nici agentii economici si nici cei de la service nu vor sa isi asume vreo responsabilitate si pun clientii pe drum. Vom verifica toate plingerile pentru a vedea cine anume are dreptate", a declarat Mirela Bizna, comisar sef al CJPC. Aceasta mai spune ca de la caz la caz produsul trebuie sa fie inlocuit de operatorul economic fie reparat de firma care asigura service-ul. "Este un fel de lantul slabiciunilor pentru ca vinzatorul spune ca nu el trebuie sa repare produsul, iar firma de service spune ca proprietarul este devina pentru faptul ca laptopul, de exemplu, s-a stricat in urma manipularii necorespunazatoare", a mai adaugat Bizna. Reclamatiile au fost date in cercetare urmind a se stabili daca reclamantii au folosit defectuos produsele sau sint pusi pe drumuri din exces de zel. (S. TUDOSE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739408 zile, 22 ore, 50 minute, 57 secunde
ARTICOL DE K . K . T. ATAT PENTRU sefa O P C care este aceeasi in ceea ce intreprinde ,totul este un fel de mana ursului, cat si pentru, ziarist care arunca pe piata informatii de 2 lei cunoscute citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.