Ultima oră

ULTIMA ORA:Crimele de la Cernavoda: Cel mai bun prieten al sotului Gabrielei Mitu a recunoscut uciderea parintilor fetei

Ziarul de Vrancea
5 ian 2011 423 vizualizări
Legisti: Tanara a fost ucisa; principalul supect-sotul acesteia

Rasturnare de situatie in cazul crimelor de la Cernavoda. Miercuri seara a mai aparut un suspect, in persoana celui mai bun prieten al sotului femeii inecate in Dunare. Potrivit Ziua de Constanta, acesta este Gheorghe Deli-Iorga, care a recunoscut ca i-a ucis pe parintii Gabrielei, Petre si Elena Garoafa.


Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Constanta a declarat ca barbatul este audiat in continuare, pentru a se stabili daca faptele relatate de acesta sunt reale.


"Este principal suspect al anchetatorilor. El si-a recunoscut savarsirea faptei, dar declaratiile lui trebuie probate. El s-a aflat de la inceput in cercul de suspecti si pana acum politistii au stabilit ca acesta chiar a lipsit cateva ore de la serviciu in data de 3 ianuarie, ziua in care a avut loc dublul asasinat", a declarat prim-procurorul Parchetului Tribunalului Constanta, citat de Mediafax.


Conform unor surse judiciare, Gheorghe Deli-Iorga le-a spus anchetatorilor ca a mers la parintii fetei pentru ca acestia sa o convinga sa nu divorteze de Bogdan Mitu. Pentru ca si parintii fetei doreau divortul, intre acestia si Deli-Iorga a izbucnit o cearta.


Deli-Iorga le-a spus politistilor ca tatal Gabrielei Mitu l-ar fi amenintat cu un cutit, iar el i-a luat cutitul din mana si l-a injughiat. Ulterior, Deli-Iorga a ucis-o si pe mama fetei.


Gabriela Mitu a murit luni, dupa ce s-a inecat in apele Canalului Dunare-Marea Neagra. Trupul neinsufletit al femeii a fost gasit imediat. Sotul acesteia a disparut si el in apele Dunarii, insa nu a fost gasit.


Politistii au crezut initial ca este vorba despre o sinucidere, insa fratele victimei a declarat ca Bogdan Mitu a inecat-o pe tanara si apoi s-a sinucis.


In prezent, Bogdan Mitu este dat in urmarire.


In plus, parintii tinerei care s-a inecat au fost gasiti morti, la domiciului lor din Cernavoda, in cursul zilei de marti. Mama acesteia, Elena Garoafa, a fost descoperita de un prieten al familiei intr-un sifonier, iar tatal, Petre Garoafa, a fost gasit de politistii care cercetau locuinta celor doi. Cadavrul acestuia a fost gasit sub un pat si prezenta mai multe plagi injunghiate.


Update: Rezultatele necropsiei in cazul Gabrielei Mitu, tanara care s-a inecat, luni, in Dunare, indica faptul ca aceasta a fost omorata, si nu ca s-a sinucis, iar principalul suspect in acest caz este sotul acesteia, Bogdan Mitu, a declarat prim-procurorul Parchetului Tribunalului Constanta.


Prim-procurorul Parchetului Tribunalul Constanta, Valentin Stefan, a declarat, miercuri seara, ca rezultatele necropsiei indica faptul ca tanara avea echimoze puternice la nivelul ambelor axile, ceea ce indica faptul ca aceasta a fost ucisa si nu s-a sinucis.


"De altfel, si declaratia minorului care era impreuna cu cei doi soti in momentul producerii crimei indica exact cum s-au desfasurat evenimentele. Bogdan Mitu, sotul Gabrielei, ar fi scos-o pe aceasta cu forta din masina, ar fi inecat-o si apoi s-a aruncat si el in apele Canalului", a declarat Valentin Stefan.


Prim-procurorul de pe langa Tribunalul Constanta a mai spus ca la momentul actual nu exista niciun indiciu care sa arate o legatura intre crima produsa pe malul Canalului Dunarea-Marea Neagra si uciderea sotilor Elena si Petre Garoafa.


de D.G. HotNews.ro




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.