Ultima oră

METEO:De vineri, vremea se mai incalzeste;Astazi Ger in toata tara. Miercuri dimineata, la Intorsura Buzaului erau -21 grade

Ziarul de Vrancea
5 ian 2011 300 vizualizări
Vremea se mentine geroasa, miercuri, cu temperaturi maxime cuprinse intre -7 grade si un grad Celsius. In zonele din sudul si sud-estul tarii, dimineata, va fi ceata. Si in Capitala va fi frig, mercurul termometrelor nu va depasi la amiaza - 4 grade. La ora 6:00, la Bucuresti se inregistrau - 7 grade Celsius.

La ora 8.00, termometrele aratau -20 de grade la Intorsura Buzaului si -19 grade la Stana de Vale.


Joi, vremea se mentine rece, insa temperaturile vor fi in usoara crestere, cu temperaturi cuprinse intre minus 2 grade in Oltenia pana spre 4-5 grade in sudul Banatului si pe litoral. La Bucuresti va fi soare, cu o maxima de minus 2 grade Celsius.


Incepand de vineri, vremea incepe sa se mai incalzeasca. Potrivit Realitatea TV, temperaturile vor fi in crestere, cu valori cuprinse intre minus 4 grade la Alexandria si minus 3 la Giurgiu si Craiova, pana la 8 grade in sudul Banatului si in Delta Dunarii.


La Bucuresti, vineri dimineata va fi ceata, iar mercurul termometrelor nu va depasi minus 2 grade Celsius.



Ceata afecteaza circulatia pe mai multe drumuri nationale


Centrul Infotrafic anunta ca, miercuri dimineata, circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate pe mai multe drumuri nationale, din cauza cetii. Judetele afectate sunt Constanta, Ialomita, Braila, Neamt, Vrancea, precum si Prahova (in zona de campie). De asemenea, ceata afecteaza si Autostrada Bucuresti - Pitesti si Autostrada Soarelui. Meteorologii avertizeaza ca ceata va persista si in urmatoarele ore si va fi asociata cu chiciura.


Politistii le recomanda conducatorilor auto sa respecte cateva reguli simple pentru a evita implicarea in evenimente rutiere nedorite: deplasarea cu viteza redusa; evitarea depasirilor, manevre care se dovedesc foarte periculoase; marirea distantei de siguranta dintre vehicule



de Sorana Mihailescu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.