Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Incredibil! O noua vedeta s-a accidentat pe partie: Anna Lesko si-a rupt mana la schi;

Ziarul de Vrancea
5 ian 2011 500 vizualizări
Amalia Nastase, vacanta de lux in Thailanda; Liviu Varciu "a petrecut" la spital

Amalia Nastase, vacanta de lux in Thailanda


E tanara, frumoasa si a stiut sa-si refaca viata la fel de discret cum a si divortat. Amalia, fosta sotie a lui Ilie Nastase, a petrecut noaptea dintre ani intr-un loc de vis, alaturi de cele doua fete ale sale si de iubitul ei. Hotel de cinci stele, pe o plaja cu nisip fin si palmieri din vestul Thailandei. Aici a petrecut Revelionul Amalia Nastase. Fosta sotie a marelui tenisman si-a luat fiicele si iubitul si a plecat intr-o excursie binemeritata dupa un an agitat. Alaturi de Alessia (7 ani) si Emma (4 ani), dar si de iubitul ei, Razvan Vasilescu, tanara mamica s-a relaxat intr-un complex de lux, "Le Meridien" din Phuket, scrie Click.


Anna Lesko si-a rupt mana la schi, in Franta


Accidentul a avut loc ieri, in jurul orei 17.00, in statiunea franceza Courchevel. Anna, care se afla pe partie cu o prietena, a fost lovita violent de un alt schior. Din cauza impactului, interpreta s-a dezechilibrat si a cazut peste parapetii ce delimiteaza partia, prabusindu-se 20 de metri intr-o prapastie. Din fericire, zapada a atenuat loviturile, iar artista a avut mare noroc ca nu s-a izbit de vreun copac, cum a fost in cazul lui Serban Huidu. Lesko s-a ales doar cu o fractura la mana. Chiar si asa, a fost imediat preluata de salvamontisti si dusa la spitalul Moutiels, unde i s-a pus ghips, informeaza Libertatea.


Alexandra Enachescu, indragostita de un fotbalist somer


Modelul cu aspiratii internationale Alexandra Enachescu are de cateva saptamani o relatie cu Adrian Iordache, ex-Khazar Lankaran. Dupa despartirea de Cristi Pulhac, Alexandra Enachescu si-a gasit cu greu un partener alaturi de care sa traiasca ceva mai mult decat o relatie pasagera. Cum nici experienta "Cristi Tanase", gustata nu cu mult timp in urma, nu s-a dovedit a fi o reusita pe plan sentimental, din pricina nepotrivirii de caracter, pitesteanca s-a vazut nevoita sa isi caute rostul in alta parte. In preajma sarbatorilor de iarna, in viata Alexandrei a aparut un alt fotbalist, tot din Pitesti, care i-a indulcit fostei logodnice a lui Pulhac trecerea in 2011. Noua cucerire a modelului este Adrian Iordache, jucator proaspat ramas somer, dupa ce a fost dat afara de Mircea Rednic de la Lankaran, scrie Cancan.


Fostul iubit al Biancai Dragusanu, scandal cu tiganii


Scandalul intre Coco Paun, pe vremuri iubitul Biancai Dragusanu, si o familie de tigani a zguduit marti strada Jiului din orasul lui Brancusi. Coco Paun a venit sa-i anunte pe membrii familiei Mihai ca a vandut locuinta in care acestia stau. "Hotule", "Interlopule", "Traficantule de femei", asa i-au raspuns tiganii lui Constantin (Coco) Paun, care venise hotarat sa-i dea afara din imobil. Conflictul a inceput in anul 1999, cand Marinela Mihai i-a vandut lui Coco Paun un imobil si terenul aferent in Targu-Jiu, mentioneaza Click.


Adelina Pestritu: "Vreau ca 2011 sa fie fara divorturi"


Adelina Pestritu a avut parte de un sfarsit de an de neuitat. Vedeta a petrecut anul nou in Poiana Brasov impreuna cu George Tiganu. "A fost unul dintre cele mai frumoase Revelioane pe care le-am trait pentru ca m-am distrat de minune si am avut alaturi persoanele dragi", a spus fostul iepuras Playboy. Intrebata daca s-a tinut de cuvant si a purtat lenjerie rosie, Adelina a spus: "Normal ca am purtat rosu caci vreau sa fiu iubita tot anul. Mi-am pus la miezul noptii dorinte doar pe plan profesional, caci alea pe plan sentimental nu se implinesc. Mi-as dori totusi ca 2011 sa nu mai fie cu divorturi", scrie Libertatea.


Daniela Gyorfi: "Copilul misca atunci cand George ma mangaie pe burta"


Daniela Gyorfi este in luna a opta de sarcina, iar pana in vara nu va mai sustine nici un concert. Cantareata a intrat deja in febra cumparaturilor, iar in urmatoarele doua saptamani va cumpara tot ce are nevoie: patut, carucior, hainute: "Sunt emotionata, de abia astept sa imi tin fetita in brate. Eu si George vom cumpara tot ceea ce credem ca este potrivit pentru ea", a declarat Daniela, citata de Click.


Liviu Varciu "a petrecut" la spital


Dupa un inceput de an promitator pe plan profesional, emisiunea inregistrata pentru PRO TV de Revelion, pe care a prezentat-o alaturi de Pavel Bartos, fiind pe primul loc in audiente, Liviu Varciu nu o duce asa de bine si in ceea ce priveste sanatatea. Mai exact, actorul risca sa sufere o interventie chirurgicala, ca urmare a unor probleme pe care le are, cu spatele, de mai mult timp. Din acest motiv, ingrijorat de durerile cumplite resimtite chiar in prima zi a anului, in timp ce se afla la fiica sa, la Arad, Varciu a fost nevoit sa se opreasca, inainte de a ajunge in Bucuresti, la un spital din Sibiu, pentru un control, unde i s-a recomandat un tratament tocmai la Ocna Sibiului, scrie Libertatea.


de A.C. HotNews.ro



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.