Ultima oră

TOP STIRI:Serban Huidu, in coma dupa ce a suferit un grav accident de schi in statiunea austriaca Innsbruck

Ziarul de Vrancea
29 dec 2010 523 vizualizări
Conform site-ului www,cancan.ro prezentatorul Prima TV se afla in vacanta alaturi de familia sa, in Austria. Toata bunadispozitia lor a fost insa una de scurta durata, urmind sa se intimple o tragedie.

Huidu, aflat pe pirtie, cobornd cu viteza, a pierdut controlul schiurilor sale si s-a lovit de un pom. Din cauza vitezei, el a ramas inconstient dupa impact, neputind nici macar sa strige dupa ajutor. Ceilalti schiori au fost cei care au anuntat salvamontistii. Din primele informatii ale medicilor ajunsi la fata locului, starea prezentatorului TV este critica. Dupa producerea accidentului, familia "circotasului" a cerut ajutorul Ambasadei Romaniei in Austria.

Acelasi site www.cancan.ro precizeaza:"Cancan a reusit sa stea de vorba cu sotia lui Huidu, care disperata cs sotul ei este in coma nu a putut spune decit ca următoarele 24 de ore sunt critice. In maximum o zi, Cristina va afla care sunt sansele lui Huidu de supravietuire. Cert este ca medicii austrieci i-au spus sotiei ca s-au mai confruntat cu asemenea cazuri, iar pacientii au trait, reusind sa iasa din coma. El este internat acum la un spital din Austria, cu hemoragie craniana, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire."


Sursa:www.cancan.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.