Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
18 dec 2010 542 vizualizări
Mini-Stiri

Adjud: Copil de 11 ani lovit pe zebra


Un copil de 11 ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni. Politistii au stabilit ca in municipiul Adjud, Gigi G., de 50 ani, din comuna Paunesti, aflat la volanul unei autoutilitare, a acrosat un baiat de 11 ani. Ancheta a aratat ca minorul a traversat strada regulamentar, iar soferul a fost neatent. Victima a fost ranita usor in urma accidentului. (D. C.)


Jaristea: A scapat de ciine si a dat de om


Ion Ciocan, de 55 de ani din Jaristea, va da socoteala judecatorilor vrinceni pentru savirsirea infractiunii de lovire si alte violente. Conform rechizitoriului, pe 6 septembrie, victima lui Ciocan mergea pe strada, moment in care un ciine s-a repezit asupra lui. Barbatul a aruncat spre animalul furios cu o piatra, pentru a se apara. Deranjat de gest, Ion Ciocan a tabarit asupra victimei sale, l-a trintit la pamint si l-a lovit de doua ori cu o piatra. Barbatul lovit a fost internat opt zile in spital. (G. S.)


Judecati pentru abandon de familie


Mai multi vrinceni au fost trimisi in judecata de procurori pentru ca nu si-au achitat obligatiile fata de copiii minori, ramasi in ingrijirea celuilalt parinte. Costel Ciochina, 30 ani din Macanesti, nu a platit pensia alimentara pentru fiica sa din 2007. Acesta avea stabilit un cuantum de 65 de lei lunar. A justificat ca nu are nici un venit. Florentin Badila, de 33 de ani, din Gugesti, va fi judecat din acelasi motiv. Tatal nu a mai platit minorei aflata in intretinerea mamei nici o suma de patru ani. Instanta stabilise o suma de 70 de lei lunar. La rindul ei, Mihaela Ginoceanu nu a mai platit pensia de la inceputul anului. Ulterior, suma s-a majorat la 225 euro lunar. Femeia nu a putut fi audiata, fiind plecata in Italia. (G.S.)


Panciu: Proiectile si cartuse in cimitir


Groparul din cartierul Satu Nou, orasul Panciu, a avut parte de o surpriza neasteptata in timp ce sapa o groapa. Acesta a descoperit trei proiectile si 129 de cartuse ramase neexplodate din timpul razboiului. La fata locului au ajuns si pirotehnistii de la ISU Vrancea care au ridicat munitia. Aceasta a fost depozitata intr-un loc special in vederea distrugerii. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.