Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
17 dec 2010 435 vizualizări
Proiectul de management al deseurilor, la primul contract

Astazi se va semna primul contract in cadrul Proiectului "Sistem de Management Integrat al deseurilor in judetul Vrancea". Evenimentul va avea loc la ora 11.30, in Sala Delegatiei Permanente a Consiliului Judetean Vrancea. Contractul, in valoare de 476.780 euro, este aferent serviciilor de "Asistenta tehnica pentru acordarea de sprijin in gestionarea si implementarea sistemului de management integrat al deseurilor in judetul Vrancea" si a fost atribuit societatii KPMG Romania SRL, ca urmare a licitatiei deschise cu prag de jurnal (publicata in jurnalul Oficial al Uniunii Europene) organizata in octombrie 2010. (M. B.)


Inspectorii DSP pleaca in control


Inspectorii de la Directia de Sanatate Publica nu vor avea prea mult timp liber in perioada Sarbatorilor. Impreuna cu lucratori de la alte institutii cu atributii de control, inspectorii vor pleca in toate zonele din judet pentru a inventaria modul de comercializare a produselor oferite spre vinzare. "Va fi o actiune comuna cu cei de la Garda Financiara, Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor si Directia Sanitar- Veterinara. Fiecare institutie va actiona pe latura sa de activitate. Pe noi ne intereseaza conditiile igienico-sanitare in care sint comercializate diferite produse. In anii trecuti nu am gasit nereguli foarte mari din acest punct de vedere, dar au fost si probleme", ne-a spus dr. Catalin Graur, directorul DSP Vrancea. (D. C.)


Cuplurile de aur ale Focsaniului, recompensate pentru fidelitate


Pe 22 decembrie va avea loc festivitatea de premiere pentru aproximativ 40 de perechi de virstnici din Focsani care au implinit 50 de ani de casatorie, fiecare cuplu urmind a primi cite 500 lei. Diploma de fidelitate se acorda pe baza certificatului de casatorie si a buletinului de identitate care sa ateste ca sotii domiciliaza in Focsani. Premierea "Cuplurilor de Aur" va avea loc de la orele 13.00, la Teatrul Municipal, intr-o atmosfera de sarbatoare. "Premiul de 500 de lei inseamna ceva pentru un pensionar. Vin sarbatorile si sa aiba si ei posibilitatea sa-si cumpere cite ceva", ne-a declarat primarul Decebal Bacinschi. In aceeasi zi, dar la orele 11.00 primarul va fi prezent la sarbatoarea organizata la Caminul de Batrini Focsani, unde cei ajunsi la virsta senectutii vor fi colindati de copii si de "Tara Vrancei" si vor primi cadouri de la Mos Craciun. (D. G.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.