Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
17 dec 2010 476 vizualizări
Homocea: Acoperis in flacari

Acoperisul unei case din comuna Homocea a luat foc, miercuri seara. La locuinta lui Ciprian L. s-au deplasat doua autospeciale ale Pompierilor din Adjud. în urma incendiului au ars 5 metri patrati din acoperisul locuintei, confectionat din lemn cu invelitoare din tabla. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un cos de fum necuratat de funingine. (D. C.)


Suraia: S-a suparat pe pacanele


Mitica Roman, de 31 de ani din Suraia, a fost trimis in judecata de procurori dupa ce a distrus monitorul tip VLT apartinind Loteriei Romane, concesionat unei societati din comuna. Barbatul a lovit aparatul dupa ce pierduse, cel mai probabil, bani la jocurile de noroc. Fapta s-a petrecut la inceputul lunii septembrie iar barbatul a recunoscut comiterea acesteia. Dupa ce a auzit cit are de platit, adica 2908 lei, a spus ca n-are. (G.S.)


Slobozia Bradului: Facea "scoala" de soferi de unul singur, prin sat


A condus fara permis iar acum este trimis in judecata. I s-a intimplat unui barbat de 35 de ani din Slobozia Bradului, care a fost oprit in comuna, pe 15 octombrie, in timp ce se afla la volanul unei Dacii. Dupa ce a trecut de sediul politiei, a fost somat sa opreasca si la control s-a descoperit ca nu avea permis. Saul Burada le-a declarat anchetatorilor ca a condus pe o distanta de circa 800 metri. (G.S.)


Politistii pregatesc darurile pentru copii


Politistii vrinceni se pregatesc pentru sarbatorile de iarna cu daruri pentru copii. Mos Craciun va fi din nou darnic cu baietii de la Scoala Speciala Maicanesti. Azi, politistii vrinceni ii vor vizita cu daruri. Cadourile pentru copiii din Maicanesti au devenit o obisnuinta, gestul fiind facut in fiecare an de Pasti si de sarbatorile de iarna. Baietii de la Scoala Speciala se vor "revansa" cu un program artistic, pregatit special. (D. C.)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.