Ultima oră

ESENTIAL:Razie de amploare la complexul Dragonul Rosu, pentru combaterea evaziunii si a muncii la negru

Ziarul de Vrancea
15 dec 2010 400 vizualizări
O razie de amploare are loc, miercuri dimineata, la complexul comercial Dragonul Rosu din Capitala, pentru identificarea produselor contrafacute si a persoanelor care muncesc fara forme legale, informeaza Mediafax.

Claudia Burada, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, a declarat ca la Dragonul Rosu se fac 50 de controale pentru verificarea documentelor contabile, identificarea produselor contrafacute, precum si stabilirea situatiei juridice a angajatilor.


Astfel, se urmareste depistarea angajatilor fara forme legale, dar si a cetatenilor straini care au depasit dreptul de sedere.


La actiune participa o suta de persoane, printre care ofiteri de la Serviciul Antifrauda de la IPJ Ilfov, angajati ai Oficiului Roman de Imigrari, de la Inspectoratul Teritorial de Munca, precum si jandarmi de la Brigada Speciala.


Simultan, alte controale se fac, miercuri dimineata si la societati comerciale din mai multe localitati din judetul Ilfov, potrivit Claudiei Burada.



de V.M. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.