Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
3 dec 2010 561 vizualizări
23.000 de vrinceni cu dizabilitati

Astazi se sarbatoreste Ziua Internationala a Persoanei cu Handicap si in Vrancea. Sub titulatura "Impreuna nu exista diferente", azi vor avea loc in judet mai multe manifestari menite sa celebreze aceasta zi, organizate de Directia Generala de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului Vrancea. In cadrul unitatilor de ocrotire pentru copii cu dizabilitati din Focsani si din centrele pentru protectia persoanelor adulte cu dizabilitati din Odobesti si Maicanesti vor avea loc mai multe activitati tematice, incepind de la orele diminetii. In Vrancea traiesc aproape 23.000 de vrinceni cu handicap, atit copii, cit si adulti. (M. B.)


Vinerea Balurilor Bobocilor pentru "Cuza" si "Ion Mincu"


Distractia va fi pe val in seara aceasta la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia", incepind cu ora 18.00. Noua frumoase "marinarite" se vor intrece intr-o cursa lunga a distractiei, pentru titlul de Miss Boboc editia 2010 a Colegiului Tehnic "Ion Mincu" din Focsani. Trupa de majorete a liceului, "Shiny Girls" va fi prezenta cu un dans de exceptie, care cu siguranta va incalzi atmosfera. Pe scena teatrului se va cinta si se va dansa, iar cele noua domnisoare vor trece prin patru probe pentru a obtine rivnitul titlu. Petrecerea de dupa se va tine in clubul Apollo, unde invitatul special al serii este Dj Robert Georgescu. Nici Colegiul National "Cuza" nu se va lasa mai prejos, pregatind pentru seara aceasta balul de prezentare a celor mai frumosi si curajosi boboci, in spectacolul-concurs "Cuza Musical". Astfel, pe scena Casei de Cultura, incepind cu orele 18.00, cuzistii vor purta publicul prezent intr-o calatorie pe portativ. (G. D.)


Simbata nu te costa nimic sa-ti arunci frigiderul Fram


La acest sfirsit de saptamina, in Focsani, dar si in judet se deruleaza campania de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice de la populatie. Simbata, daca va incomodeaza televizorul defect, masina de spalat stricata sau vreun monitor de calculator care s-a ars, le puteti lasa in fata blocului sau a casei si cei de la CUP Salubritate le vor colecta gratuit. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa anuntati dispeceratul, la numarul 0237.621.338. "Primaria municipiului Focsani, prin S.C. CUP Salubritate Focsani le va colecta si le va transporta la punctul de colectare special amenajat pentru aceste tipuri de deseuri, situat in municipiul Focsani, pe str. Anghel Saligny, nr. 11. Programul de colectare va fi intre orele 9.00 "" 13.00. Oricind deseurile electrice pot fi duse la centrul de colectare din strada Anghel Saligny nr. 11", se arata intr-o informare a Primariei. In judet, vor fi citeva trasee pe care autoutilitarele Remat le vor strabate in cautatea deseurilor electrice si electronice. (I. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.