Ultima oră

ESENTIAL: Boc despre faptul ca a fost huiduit de 1 Decembrie: Democratia in Romania este consacrata de 20 ani

Ziarul de Vrancea
1 dec 2010 440 vizualizări
Premierul Emil Boc a caracterizat faptul ca a fost huiduit la ceremonia de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf drept o expresie a democratiei, care este consacrata in Romania de 20 ani, si a precizat ca el a fost desemnat sa fie prezent la parada de catre "structurile abilitate", relateaza Mediafax.

Intrebat de jurnalisti de ce a fost huiduit la parada din Bucuresti si de ce i s-a prezentat lui onorul militar, si nu presedintelui Senatului, Mircea Geoana, premierul a raspuns: "Democratia in Romania este consacrata de 20 de ani, iar in privinta reprezentarii la parada, eu am fost desemnat de structurile abilitate".


El a transmis cetatenilor, ca mesaj de 1 Decembrie, sa fie mandri ca sunt romani, deoarece poporul a reusit de-a lungul vremurilor sa reziste la toate imperiile - Otoman, Habsburgic, Austro-Ungar, Tarist.


"Am rezistat de-a lungul vremurilor pentru ca am fost uniti si acesta este cel mai important mesaj pe care il da ziua de 1 Decembrie: numai uniti putem reusi, numai uniti suntem puternici. Asa cum spune un cantec istoric, romanii in veci vor fi frati", a spus Boc.


Premierul Emil Boc a fost huiduit, miercuri, la plecarea de la parada de 1 Decembrie, desfasurata in zona Arcului de Triumf, relateaza Mediafax.


Huiduit, premierul s-a indreptat catre masina de serviciu, insotit de membrii echipei sale de paza si protectie.


Dupa cateva minute de la plecarea lui Boc huiduit de multime, prin acelasi loc a trecut liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, care a dat mana cu cateva persoane adunate in dreptul gardurilor de protectie instalate de jandarmi. Vadim Tudor a comentat razand catre SPP-isti: "Ce i-au facut, ma, lui Boc!".


Emil Boc a asistat timp de o ora la parada organizata cu ocazia Zilei Nationale. El a fost salutat de garda de onoare.


Presedintele Traian Basescu nu se afla in tara, fiind la Astana, unde participa la summitul OSCE.



de V.M. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.