Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Adrian Enache a plecat de la Iuliana?;Iubitul Deliei vrea sa se impace cu fosta prietena

Ziarul de Vrancea
29 nov 2010 448 vizualizări
Roxana Ionescu a castigat bine la un show erotic de la Sibiu! 1.000 de euro si o sacosa cu prezervative

Blonda lui Irinel Columbeanu si-a mangaiat pasarica in public!


Florentina Salalidis a fost protagonista unor gesturi "obraznice" la o prezentare de moda desfasurata vineri seara, in Clubul Princess din Bucuresti. Florentina Salalidis, una dintre blondele care s-a iubit cu miliardarul Irinel Columbeanu, s-a obisnuit sa socheze in ultima vreme. Dupa ce a fost protagonista unui sarut patimas la o prezentare de moda, alaturi de prietena ei Anca Chebac, Flore a fost protagonista unor scene fierbinti la un alt eveniment, care a avut loc vineri seara. Ea a urcat pe podium avand pe sani un desen, iar pe spate un mesaj pentru miliardarul de la Izvorani: "Fuck me, I\'m famous, by Iri". In timpul sedintei foto, blondina si-a mangaiat in repetate randuri zona intima, adoptand si diverse pozitii "obraznice", care le-au lasat cu gura cascata pe colegele ei de prezentare, scrie Libertatea.


Iubitul Deliei vrea sa se impace cu fosta prietena!


Delia nu are noroc la barbati, iar viata ei amoroasa e plina de ite incurcate. Cuplata de doua luni cu Razvan Munteanu, afaceristul joaca la doua capete, caci nu a reusit sa o dea uitarii pe fosta lui iubita, Roxana Paraschivoiu. Parasit de ea, Razvan incearca sa o impace cu sms-uri siropoase. Flirturile dintre Delia (28 de ani) si afaceristul Razvan Munteanu (33 de ani) au inceput in urma cu doua luni, cand ambii erau implicati in alte relatii, de lunga durata. Coincidenta sau nu, manechinul Roxana Paraschivoiu i-a dat papucii lui Razvan in septembrie, dar pana ca Delia si Razvan sa devina un cuplu oficial a fost cale lunga, relateaza Click.


Adrian Enache a plecat de la Iuliana?


La nici doua luni de cand declara fericita ca a scapat de Enache, artistul hotarand sa se mute impreuna cu Iuliana Marciuc, Corina Enache s-a trezit din nou cu el pe cap. Se pare ca lucrurile nu au evoluat tocmai fericit alaturi de vedeta TV, asa ca Adrian a reinvatat drumul catre vechea adresa. Adrian Enache si Iuliana Marciuc nu par sa fi reusit sa-si gaseasca echilibrul de cand au devenit oficial un cuplu. Cei 14 ani de iubire adulterina au fost, s-ar putea spune, mai fericiti decat lunile de libertate traite dupa divortul artistului de Corina, femeia cu care are o fetita de 13 ani, scrieCancan


Roxana Ionescu a castigat bine la un show erotic de la Sibiu! 1.000 de euro si o sacosa cu prezervative


Imbracata in lenjerie intima, Roxana Ionescu, alias Mama Natura, a facut furori, sambata noaptea, intr-un club din Sibiu. Ea a fost invitata speciala a unui show incitant, in care a promovat sexul sigur si de durata cu prezervative si cu stimulente sexuale. Impreuna cu sapte manechine, Roxana a prezentat o colectie provocatoare de lenjerie intima red&black, special conceputa pentru promovarea unor stimulente sexuale naturale. Aparitia fetelor, flancate de bodyguarzii din club, a incins atmosfera la maxim. Cei peste 800 de clienti ai clubului, in majoritate barbati, au aplaudat, au fluierat si au strigat minute in sir, precizeaza Cancan.


Julia Jianu: "Trebuie sa te iubesc ca ma faci zdreanta?"


Se incing iar spiritele intre Julia Jianu si presupusul sau amant, Bogdan B! Barbatul, furios ca a fost tradat in amor, a dat publicitatii un sms primit de la solista, presarat cu injuraturi si cu amenintari. Scandalul sexual dintre Julia Jianu si amantul ei, Bogdan B, relatat pe larg pe ziarul Click!, parea ingropat, caci ambele parti au pastrat, timp de doua saptamani, tacerea. Iata insa ca barbatul nu a mai rezistat presiunilor facute de amanta si a facut public, pe site-ul STL.ro, un mesaj in care Julia il face cu ou si cu otet: "Eu nu inteleg ce p**a mea ai acum? Cand eu am simtit de mult ura ta si dispretul tau, spus de cate ori, chipurile, te enervai! Trebuie sa te iubesc cumva ca ma faci zdreanta?". Cu inima franta si iritat la culme de participarea artistei la "Dansez pentru tine", impreuna cu sotul sau, Bogdan B, in varsta de 44 de ani, promite ca astazi va face publice toate sms-urile cu care l-a bombardat Julia de la inceputul scandalului sexual, informeaza Click.


Basescu i-a facut complimente Andreei Marin: "Arati superb"


Andreea Marin si presedintele Traian Basescu s-au intretinut si s-au complimentat inaintea galei premiilor TVR International. Invitat sa sustina un laudatio jurnalistului si editorialistului moldovean Vitalie Ciobanu, Basescu a elogiat-o mai intai pe prezentatoarea TVR, in privat. "Pana sa-i fac un laudatio lui Vitalie Ciobanu ti-as face tie unul, arati superb", i-a spus presedintele Andreei Marin Banica. "Multumesc tare mult, invat sa imbatranesc frumos, asa se spune, nu?", a replicat Andreea Marin. Traian Basescu i-a transmis indirect un compliment si sotului Andreei, Stefan Banica jr.: "N-as spune ca tu imbatranesti si asta pare a fi si meritul lui Stefan", relateaza Libertatea.


; de C.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.