Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
29 nov 2010 526 vizualizări
Situatie incerta la Directia pentru Sport

La concursul pentru ocuparea functiei de sef al Directiei pentru Sport si Tineret Vrancea nu a luat parte nici un candidat. Adrian Baciu ramine coordonatorul Directiei pina la organizarea unui nou concurs de catre cei de la minister. Adrian Baciu ar fi trebuit sa ia parte la examenul care a avut loc la finalul saptaminii trecute, dar a renuntat dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Baciu a lovit cu masina un barbat din Odobesti, chiar pe trecerea de pietoni. Se pare ca postul a fost pastrat tot pentru democrat-liberalul Adrian Baciu. Acesta ar putea primi "Ok"-ul din partea PD-L, daca isi va rezolva problema dosarului penal. Daca acest lucru nu se va intimpla, cei de la PD-L s-ar putea gindi la o alta varianta. Baciu a fost contestat in ultima perioada dupa ce a avut citeva altercatii cu arbitrii in Liga a patra si la Liga Bergenbier si a decis sa organizeze Gala Sportului Vrincean abia in 2011. (Dan CHIRIAC)


Plata salariilor la Centrul de Transfuzie, o problema


Abia mai sint bani de salarii la Centrul de Transfuzii Sanguine (CTS) Vrancea. Pentru ca bugetul alocat lefurilor pentru acest sfirsit de an este insuficient, reprezentantii unitatii sanitare au trebuit sa recurga in aceasta luna la banii cistigati din venituri proprii pentru a achita darile catre stat. Ce se va intimpla de luna viitoare nu se stie pentru ca veniturile proprii sint putine si nu vor mai exista bani si pentru viitor. "Veniturile proprii nu acopera cheltuielile si pentru luna viitoare. Oricit ne-am stradui, preturile sint foarte mici iar solicitarile sint putine pentru ca lumea nu are bani", ne-a spus dr. Mioara Hanta, directorul Centrului. In acest moment, unitatea mai are 19 salariati. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.