Ultima oră

INTERNATIONAL:Alegeri Republica Moldova 2010-Vasile Dancu: Posibila surpriza la votul din Moldova. Prezenta la vot va fi cu mult peste 50%

Ziarul de Vrancea
28 nov 2010 373 vizualizări
Vasile Dancu, presedintele Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), a declarat ca prezenta la votul din 28 noiembrie din Republica Moldova va fi "cu mult peste 50 la suta", si anunta o posibila surpriza. IRES realizeaza un exit-poll pentru postul Publika TV.

"Cred ca va fi o prezenta buna si vom avea un vot mai degraba pro-european. Asta arata sondajele. S-ar putea sa avem o surpriza la aceste alegeri. Exista o obisnuinta cu comunismul aici in Moldova si mi se pare ca comunistii sunt mereu supraevaluati in sondaje. Cred ca populatia Republicii Moldova a inceput sa inteleaga mult mai bine ce se intampla in Europa, ce avantaje are tara lor intrand in conexiune cu UE", a declarat Dancu pentru Agerpres.


de Red. Stiri HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.