Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
23 nov 2010 660 vizualizări
18 soferi deveniti pietoni dupa week-end

Vitezomanii nu au nici o zi de pauza si conduc fara sa se gindeasca la consecinte pe sosele din judet. Asta, cu toate ca statisticile arata ca cele mai multe accidente produse in Romania au loc din cauza vitezei. De altfel, duminica, in toata tara au fost comemorate victimele accidentelor rutiere. Cu toate acestea, politistii vrinceni au aplicat simbata si duminica aproape 600 de sanctiuni soferilor care au circulat in judet. Ca de fiecare data, cele mai multe au fost date celor care au depasit viteza. Valoarea totala a sanctiunilor a fost de peste 61.000 de lei. Politistii au retinut 18 permise de conducere, sapte pentru consum de alcool. (D. C.)


Corbita: Barbat spinzurat


Un barbat s-a spinzurat duminica in locuinta concubinei, fara a-si motiva gestul. Politistii au stabilit ca Ionel A., 41 ani, locuia fara forme legale in casa Mariei B., 41 ani, din Corbita. Si tot duminica, politistii au fost sesizati despre decesul lui Pantelimon P., 84 ani, din Bucuresti. Acesta a murit in urma unui stop cardio-respirator. (D. C.)


Focsani: Vin furat din boxe


Un tinar din comuna Golesti a furat mai multe sticle de vin. Politistii din Focsani l-au retinut pe Sandel P., 19 ani, care a sustras dintr-o boxa mai multe cutii cu sticle de vin. Cercetarile sint continuate de politisti in vederea stabilirii intregii activitatii infracÃionale. Tinarul a fost retinut pe baza de ordonanta pentru comiterea mai multor infractiuni de furt calificat. (D. C.)


Bordesti: I-a luat casa foc de la horn


O femeie din Bordesti i-a chemat pe pompieri dupa ce in toiul noptii i-a luat casa foc. în urma incendiului au ars acoperisul casei pe circa 60 mp, bunurile din doua camere, dar si acoperisul unei anexe pe aproape 10 mp. Cel mai probabil, focul a fost provocat de un cos de fum deteriorat. (R. M.)


Vulturu: Munitie neexplodata la balastiera


Pirotehnistii au fost chemati dupa ce pe raza localitatii Vulturu s-au descoperit munitii neexplodate. Specialistii au identificat un proiectil exploziv de calibrul 76 mm si o lovitura de aruncator de calibrul 82 mm, munitia fiind descoperita la o balastiera. Munitia neexplodata a fost transportata la depozitul special amenajat si urmeaza sa fie distrusa. (R. M.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.