Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
19 nov 2010 515 vizualizări
Panciu: Ziler mort la locul de munca

Un barbat din judetul Neamt a murit in timp ce muncea intr-o ferma de pe raza orasului Panciu. Alexandru S., 48 ani, lucra ca zilier si a fost gasit decedat de colegii sai. Un alt deces s-a inregistrat la Focsani. Doru F., 51 ani, din Marasesti, a murit in timp ce se afla pe strada Penes Curcanul. Cauza celor doua decese va fi stabilita de medicii legisti. (D. C.)


Tulnici: A condus cu bautura "la bord"


Sorin Tudor, de 24 de ani, din Tulnici a fost trimis in judecata de procurori dupa ce s-a suit la volan sub influenta bauturilor alcoolice. Dupa recoltarea probelor biologice a rezultat o valoare a alcoolemiei de 2,9 grame la mie, la prima proba. Barbatul a refuzat sa dea si cea de-a doua proba. Masina in care se afla tinarul a fost oprita pe raza comunei Tulnici, in seara zilei de 5 iulie. Cel in cauza a recunoscut ca a dat pe git mai multe pahare. (G. S.)


Ciorasti: Scandal de aniversarea majoratului


Cinci tineri, cu virste cuprinse intre 24 si 22 de ani, din Focsani, au fost trimisi in judecata de procurori dupa ce au batut crunt un coleg. Fapta s-a petrecut pe data de 18 iulie, cind mai multi tineri au participat la o petrecere data de o tinara care implinea 18 ani. La cheful care a avut loc la locuinta sarbatoritei, la Slobozia Ciorasti, au participat mai multi invitati, iar dupa ce acestia au baut ceva mai mult s-au luat la cearta. Victima a fost lovita cu pumnii si picioarele si a avut nevoie de 40-45 de zile de ingrijiri medicale. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.