Ultima oră

Zgomot ridicat pe Bulevardul Bucuresti!

Sorin Tudose
11 nov 2010 1248 vizualizări
Concentratia medie lunara a pulberilor sedimentabile a crescut in trei din cele sase puncte de control din judet, potrivit raportului privind starea mediului pe septembrie, intocmit de Agentia pentru Protectia Mediului (APM).

Asadar, la Statia Meteo Focsani a fost inregistrata o valoare de 15,6 grame/metru cub/luna, fata de 14,6 cit s-a inregistrat in luna august. La Statia Meteo Adjud concentratia medie a crescut de la 15,2, cit era in august, la 16,3 grame/metru cub in septembrie. La Maicanesti, concentratia medie lunara a ajuns la 16,9 grame/metru cub. Cu toate acestea, cantitatea maxim admisa de 17 grame nu a fost atinsa in vreun punct de control. Cea mai mica cantitate de pulberi sedimentabile, de doar 13,7 grame, a fost inregistrata la SC Vincon SA. In ceea ce priveste pulberile aflate in suspensie, concentratia medie lunara pe septembrie a fost de 28,57micrograme/metru cub. Cantitatea maxim admisa este de 50 57micrograme/metru cub, ca atare aceasta nu a fost depasita. Zgomotul a fost, ca de obicei, putin peste nivelul maxim admis pe Bulevardul Bucuresti, la Unitatea Militara, zona Scolii nr. 10, dar si in zona magazinului Leonardo. In toate aceste trei zone depasirea zgomotului maxim admis a fost sub un decibel. Zgomotul este cauzat in buna parte de traficul intens de pe aceste strazi. In cursul lunii septembrie nu au fost inregistrate nici precipitatii cu carater acid si nici poluari accidentale. (S.TUDOSE)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.