Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
13 oct 2010 463 vizualizări
Actiunea Tutunul in trenuri

Contrabandistii de tigari au fost luati in vizor de catre politistii de la Transporturi Feroviare (TF) Vrancea. In cadrul actiunii "Tutunul", ce se deruleaza in trenurile de calatori din luna aprilie, oamenii legii au reusit sa confiste 1.104 pachete de tigari de contrabanda care urmau sa fie vindute pe sub mina. Au fost intocmite patru dosare penale pe numele celor patru barbati din Vilcea, Constanta si Buzau care aveau in bagaje tutun adus ilegal in tara din Republica Moldova sau Ucraina. Politistii de la TF au verificat in cadrul acestei actiuni si depozitele abandonate amplasate pe marginea caii ferate, spatii utilizate uneori de contrabandisti, dar nu au fost depistate probleme. (R. M.)


Hotii din apartamente ramin in arest 29 de zile


Pledoaria de luni, prin care Ion Moroca si fiul sau Denis Catalin au cerut sa fie cercetati in stare de libertate nu a avut succes. Judecatorii nu s-au lasat convinsi de motivele invocate de cei doi, mai ales ca acestia sint si recidivisti, motiv pentru care au respins recursul declarat impotriva deciziei de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile. Ion Moroca si fiul sau, Denis Catalin sint acuzati ca anul acesta au dat mai multe spargeri din apartamente, de unde furau in special bani, bijuterii si obiecte valoroase dar de dimensiuni mici. Cei doi au fost arestati pe 7 octombrie, cind au si primit decizia arestarii preventive. (G. S.)


Marasesti: Proiectil gasit in padure


O femeie din Marasesti a apelat la ajutorul pirotehnistilor dupa ce a descoperit munitii neexplodate. Specialistii au identificat un proiectil exploziv de calibrul 76 mm intr-o padure de linga cartierul Modruzeni. Munitia a fost ridicata si transportata la depozitul special amenajat in vederea distrugerii. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.