Ultima oră

ENET furnizeaza 11 ore de caldura pe zi

Doina Ganea
12 oct 2010 1000 vizualizări
Din cauza temperaturilor scazute din ultima saptamina, Primaria Focsani a convenit cu conducerea SC ENET SA sa furnizeze caldura la scoli si la populatiei dupa un program prelungit.

"Este destul de rece, chiar si in unitatile de invatamint. Am cerut sa se prelungeasca programul de furnizare a caldurii, de la 21.00 la 8.00 dimineata, citeva zile, daca mai tine vremea asa, fata de ora sase sau sapte. Eu cred ca in unele apartamente caloriferele sint amortite, dar ENET-ul nu a respectat toti parametrii si in plus este dificil pentru ca are si sistemul inertia lui, pina se incalzesc peretii"¦", a precizat primarul Decebal Bacinschi. SC ENET SA Focsani functioneaza in continuare pe pacura fiindca nu a reusit sa achite restul datoriei catre cei de la GDF Suez. Aceasta fiindca cele 3,5 milioane de lei pe care municipalitatea ar fi trebuit sa ii primeasca subventie de la Guvern, nu au intrat inca in conturile Primariei Focsani. Motiv pentru care cei de la GDF Suez nici nu vor sa auda de o renegociere a planului de esalonare a datoriilor. "In afara celor 3,5 milioane de lei noi am mai avea la cei de la gaze 6,4 milioane de lei datorie. Nu e mult. Reprezinta factura la gaze pe o luna de iarna. Acum am vorbit la Finante si zilele acestea ar trebui sa ne ajunga banii. Imediat ce ii vom avea in cont vom merge la cei de la gaze la negocieri", a precizat primarul Decebal Bacinschi. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739409 zile, 21 ore, 36 minute, 18 secunde
daca tot pupati ENET/UL poate ne si spuneti de ce in bucurestei G.CAL ESTE 120 SI LA NOI IN FOCSANI ESTE 203LEI. gazul la pret netional are mici diferente.
, acum 739409 zile, 21 ore, 36 minute, 18 secunde
Falimentul de facto al ENETare mai multe cauze: 1) refuzul ENET de a se moderniza, intrucau diferenta dintre pretul in focsani si pretul cel mai mic din Romania (circa 57 lei) este reprezentat de citeste integral
, acum 739409 zile, 21 ore, 36 minute, 18 secunde
Foarte pertinente argumentele dvs.BLOCATAR Eu stau la ultimul etaj si anul trecut am avut 14 grade in casa pentru care am platit 180lei pe luna (numai caldura fara apa calda, fiind debransat). citeste integral
, acum 739409 zile, 21 ore, 36 minute, 18 secunde
la mn in bloc nici makr nu este caldura... nu stiu din vina cui... a celor de la ENET sau a administratorului...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.