Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
7 oct 2010 546 vizualizări
Mera: A vut sa se sinucida in gradina vecinei

Un barbat din comuna Mera a ajuns la spital dupa ce a incercat sa se sinucida. Ion L., 53 ani, a mers marti dupa-amiaza la munca, la o vecina. Femeia l-a gasit dupa citeva ore in stare de inconstienta in gradina. Politistii au stabilit ca barbatul este cunoscut ca fiind consumator de bauturi alcoolice, nu are locuinta stabila, fiind nevoit sa lucreze cu ziua pentru a se intretine. Viata pe care o ducea se pare ca l-a impins la un asemenea gest. Barbatul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. (D. C.)


Straoane: Scandal terminat prost


Doi zilieri s-au luat la harta in comuna Straoane. Ioan S., 32 ani, din judetul Neamt, a fost batut de Gheorghe S., 35 ani, din Tecuci, pe fondul unui conflict spontan. Victima a ajuns la spital pentru a primi ingrijiri medicale. Aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis in urma loviturilor primite. (D. C.)


Cotesti: A ajuns la spital din cauza ciupercilor


O batrina de 76 ani din Cotesti a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani dupa ce a mincat ciuperci culese din padure. Femeia s-a simtit rau, dar dupa ce a fost tratata de doctori a refuzat sa ramina internata. Medicii recomanda o atentie sporita in cazul ciupercilor consumate, asta si dupa ce in urma cu doua saptamini noua persoane, printre care se aflau patru copii, au ajuns la spital dupa ce au mincat aceste trufandale din padure. (R. M.)


Adjud: Bombe in asfalt


Lucratorii de la Drumuri si Poduri au gasit doua bombe, in timp ce efectuau lucrari de reparatie a carosabilului, in municipiul Adjud. Specialistii pirotehnisti din cadrul ISU Vrancea s-au deplasat la fata locului si au identificat doua proiectile explozive de calibrul 100 mm. Munitia neexplodata a fost ridicata si depozitata in vederea distrugerii. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.