Ultima oră

MEDIA PUBLICITATE: Moise Guran a demisionat de la Antena3

Ziarul de Vrancea
4 oct 2010 626 vizualizări
Conform site-uluii www.paginademedia.ro care citeaza la rindul sau HotNews.ro, Moise Guran, realizatorul emisiunii economice BizBazar de la Antena 3, a anuntat la finalul emisiunii de sambata seara că aceasta a fost ultima ediție BizBazar.Conform aceleiasi surse in prealabil,Moise Guran a scris pe blogul Biziday.ro ca membrii echipei sale au decis sa demisioneze de la unul dintre cele mai mari grupuri de presa de la noi si sa se angajeze la un sereleu de apartament, unde realizeaza proiecte diferite pentru statii diferite.

"Patron in acte apare unu Guran ("¦) care se jura si pe cer si pe pamint ca n-a fost in viata lui tonomat si ca nu va ajunge vreodata mogul, discutolog sau vreo alta specie din acestea tot mai frecvente", mai scrie el. In aceeaSi postare, el scrie ca "negocierile cu TVR inca nu s-au incheiat si nu am semnat nici un contract nou". Vineri, reprezentanti ai TVR, contactati de HotNews.ro, au spus, fara a putea face momentan precizari, ca Moise Guran va lucra pentru TVR 2. Simbata, Adelin Petrisor a scris pe blogul sau ca "ieri seara (vineri seara n.r), Moise Guran si-a dat demisia de la Antena 3. Despartirea de televiziunea din Baneasa s-a făcut in termeni buni". Tot Adelin Petrisor scrie că "pe la jumatatea lunii, in prime-time, vom putea vedea BizBazar la televiziunea publica".


Sursa:www.paginademedia.ro



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.