Ultima oră

LIFE:Faze tari: A gasit poze cu sotia lui facand sex cu un caine;A urcat 48 de etaje in 18 minute, pe bicicleta

Ziarul de Vrancea
4 oct 2010 915 vizualizări
Costumul de "Iron Man" exista

A gasit poze cu sotia lui facand sex cu un caine


O americanca este data in cautare de autoritati, dupa ce a fugit de acasa cand sotul ei a descoperit ca aceasta facea sex cu patrupedul familiei. Potrivit editiei electronice a cotidianului Times Record, Alan Gragg din Arkansas a descoperit pe calculatorul personal mai multe imagini in care aparea nevasta lui, Cornelia, in varsta de 47 de ani. Femeia nu era singura ci insotita de cainele familiei, iar cei doi se aflau in ipostaze... romantice. Cornelia facea sex cu patrupedul, scrie Libertatea.


Costumul de "Iron Man" exista


Costumul EXOS2 Exoskeleton, care arata precum cel purtat de starul Robert Downey Jr. in peliculele "Iron Man", este cea mai recenta creatie a companiei Raytheon, care furnizeaza echipamente pentru armata americana. Costumul este conceput pentru a-i oferi celui care il poarta o crestere a fortei si a vitezei atat pe campul de lupta, cat si in afara sa. Utilizatorul poate sa care astfel pana la 70 de kilograme cu efort minim si sa distruga patru placi de lemn dintr-o singura lovitura, scrie Cancan.


A urcat 48 de etaje in 18 minute, pe bicicleta


Un barbat de origine poloneza a urcat scarile celei mai inalte cladiri din Austria, adica in total 48 de etaje, pe bicicleta. Sportivul a sarit pe fiecare treapta in parte. Kristian Herba, aflat la prima actiune de acest tip din afara tarii sale natale, a reusit sa urce toate cele 48 de etaje in numai 18 minute si noua secunde. Mai multe detalii in Libertatea.


A behait ca o oaie, i-a deranjat pe vecini si a ajuns dupa gratii


Un barbat din sudul Germaniei a ajuns la inchisoare dupa ce a behait ca o oaie si a fost reclamat de vecinii sai, care s-au plans ca nu pot dormi. Omul se afla intr-o stare avansata de ebrietate, noteaza Click.


Piata Obor versus... Magazinul Cocor


Piata Obor si Magazinul Cocor si-au redeschis portile pentru bucuresteni sambata, dupa ce au trecut prin procese de modernizare radicale. Cele doua centre comerciale, cu o veche traditie in Capitala, nu concureaza insa direct, ele avand clienti-tinta complet diferiti. Astfel, cea mai veche piata a Bucurestilor promite sa puna pe taraba legume, fructe, branzeturi sau carne la preturi de producator, iar magazinul din centru si-a schimbat complet "hainele" si este dedicat oamenilor care nu se uita la bani atunci cand e vorba de imaginea lor. Citeste articolul complet in Cancan.


A iesit pe geamul masinii, in mers, sa isi arate sanii


O tanara din Cluj a iesit pe geamul unei masini, in mers, doar in sutien. Intr-un moment de dezmat, femeia a mers mai departe si si-a aratat sanii. Vezi video in Click.



de Constantin Barbu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.