Ultima oră

SPORT:Kapetanos: Nu am de ce sa-mi cer scuze pentru cartonasul rosu din meciul cu Napoli

Ziarul de Vrancea
2 oct 2010 476 vizualizări
Eliminat in meciul cu Napoli din grupele Europa League, stelistul Pantelis Kapetanos a sustinut sambata o conferinta de presa pentru a-si expune punctul de vedere in legatura cu cartonasul rosu primit. Atacantul nu si-a cerut scuze pentru incident, sustinand ca nu este vinovat.


"Am cerut sa tin o conferinta de presa deoarece dupa jocul cu Napoli au iesit multe persoane care m-au caracterizat in diverse moduri si nu e in regula. Joc fotbal de peste 10 ani. O singura problema am avut in viata mea. A fost acum un an, cu Ujpest, cand am luat rosu. Atunci a fost meritat. Dar ce nu se stie este ca au fost probleme cu contractul, apoi s-au rezolvat intr-un final, dar nu m-am simtit OK la ora meciului, nu eram in plenitudinea fortelor si trebuia sa ii spun asta antrenorului. Nu am facut-o", a declarat atacantul grec in timpul conferintei de presa de sambata. citat de stelisti.ro.


"Colegii mei stiu ce a fost, la fel si antrenorul. Sunt aici doar pentru a da explicatii fanilor echipei. Cred ca suporterii stiu cine sunt. Singurele scuze pe care le cer sunt ca nu am castigat cu Unirea, cu Astra si ca am pierdut la Galati. Doar pentru asta imi cer scuze, suntem Steaua si trebuia sa castigam", a adaugat stelistul.


"Referitor la cartonsaul rosu primit cu Napoli, nu am de ce sa imi cer scuze, pentru ca nu am facut rau nimanui. Nu am vrut sa il lovesc pe adversar si nu l-am lovit, doar l-am atins. Ma uitam spre minge, pur si simplu i-am luat fata adversarului si l-am atins. Dar nu l-am lovit. Nu pot sa-mi cer scuze pentru ca ar fi ca si cum as recunoaste ca sunt vinovat. Multi antrenori zic ca daca erau in locul lui Lacatus imi dadeau amenda, ca nu am creier. De data asta, nu pot sa imi cer scuze, pentru ca ar insemna ca mi-as imputa ceva, o eroare, si nu s-a intamplat asa ceva", a explicat Kapetanos.



de L.A. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.