Ultima oră

Reabilitarea bulevardului Independentei ar putea fi reluata

Doina Ganea
29 sep 2010 672 vizualizări
Lucrarile de reabilitare pe strazile Focsaniului ar putea fi reluate in curind. Aceasta fiindca oficialii Primariei Focsani asteapta de la o zi la alta adresa de la Ministerul de Finante prin care Comisia de avizare a imprumuturilor si-a dat in sfirsit acordul pentru creditul bancar, contractat in urma cu jumatate de an si s-au stabilit graficele de tragere a banilor

Daca avizarea nu s-ar fi facut pina la finele acestei luni, ar fi trebuit reluata intreaga procedura de creditare, inclusiv organizarea unei noi licitatii pentru alegerea bancii creditoare. Imprumutul de aproape 25 de milioane de lei va fi folosit pentru reabilitarea principalelor artere de circulatie din Focsani. Pentru a scoate banii din banca, Primaria trebuie sa aiba acordul Ministerului Finantelor, avizare care a intirziat destul de mult si care a blocat lucrarile de reabilitare realizate in aceasta vara de catre antreprenorul SC Vega Galati. Saptamina aceasta oficialii municipalitatii asteapta doar documentele oficiale de la Bucuresti pentru executarea "tragerilor" bancare si finalizarea lucrarilor de reabilitare la Bd. Independentei. "In aceste conditii o sa discutam cu firma constructoare si sa reluam lucrarile stagnate din lipsa de bani. Poate pina vine frigul sa mai prindem o luna buna ca sa terminam macar lucrarile pe acest bulevard", a precizat viceprimarul Vasile Dobre. Municipalitatea intentioneaza sa finalizeze lucrarile de asfaltare pe Bd. Independentei si la intersectiile cu stazile Republicii si Marasesti sa amenajeze cite un sens giratoriu. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739409 zile, 20 ore, 5 minute, 52 secunde
Vega va termina bulev cand o face plopu pere si rachita micsunele, cum spunea tov Ceasca! Pai Vega e in faliment, poate gasiti altceva!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.