Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
25 sep 2010 592 vizualizări
Mini stiri din judet

Politistii de la TF "curata" trenurile de cersetori


Calatorii din trenuri ramin in continuare o sursa de venit pentru cersetori. Politistii de la Transporturi Feroviare Vrancea vor organiza in acest weekend o serie de actiuni, stabilite la nivel national, pentru prevenirea si combaterea cersetoriei si a vagabondajului in gari, pe trenurile de calatori dar si in zonele limitrofe ale caii ferate. In aceasta actiune vor fi implicate toate posturile TF din judet mai ales ca pe fondul crizei financiare s-a accentuat acest fenomen si nu de putine ori in trenuri pot fi intilniti cei ce apeleaza la mila publicului pentru a cistiga ceva bani. In Vrancea, cea mai populata Gara cu cersetori este cea din Marasesti. Odata cu inceputul anului scolar politistii sint cu ochii si pe trenurile frecventate de elevii care vin la scoala, deoarece incidenta producerii infractiunilor este mare. (R. M.)


Pietele de struguri vor fi monitorizate de Politie


Politistii rutieri si cei de la ordine publica vor iesi in strada pentru a evita incidentele produse in zonele agricole. Oamenii legii vor incerca sa fluidizeze traficul si sa permita desfasurarea comertului stradal. "Alaturi de piata de la Urechesti sint mai multe puncte pe E 85 unde oamenii incearca sa-si vinda surplusul de recolta. Vom asigura dispozitive marite in toate aceste zone unde comertul de acest fel a devenit traditional. Este un fenomen ce se petrece pe o perioada scurta de timp si nu putem sa le luam acest drept oamenilor care au asteptat un an de zile recolta", ne-a spus comisarul sef Vasile Marin, seful de la Ordine Publica. Si politistii rutieri vor iesi in numar mai mare in zonele agricole. Agentii vor incerca sa evite iesirea utilajelor agricole sau a carutelor in drumurile nationale, dar si manevrele gresite ale celor care opresc in astfel de zone. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.