Ultima oră

Mini-Stiri

Doina Ganea
20 sep 2010 563 vizualizări
Pufesti: Moldoveanca trimisa acasa

O femeie din Republica Moldova a fost returnata zilele trecute in tara de bastina pentru ca nu avea acte pentru sedere legala in Romania. Politistii din Pufesti au identificat-o pe Alexandra C., 47 ani, care figura cu dispozitie de returnare. Aceasta a fost gasita anterior de Politie fara documente de sedere. Femeia a fost preluata de Biroul Teritorial pentru Straini si urmeaza a fi trimisa in Moldova. Moldoveanca a plecat din tara ei in cautarea unui trai mai bun si lucra cu ziua pe la diferiti oameni. (D. C.)


Focsani: "Bolnav" de hotie


Un focsanean a fost trimis in judecata pentru furt calificat, dupa ce a spart doua restaurante si o locuinta. Romeo Florea, 32 ani, a suferit nu mai putin de 10 condamnari pentru diverse furturi intre anii 1993 si 2001. Si de aceasta data este invinuit de trei furturi. Astfel, in seara de 12 iulie a intrat intr-un restaurant din Focsani si a incercat sa fure aparatura audio, dar a fost prins de angajati. Alaturi de barbat a fost prins si un complice minor. Dupa o luna, tinarul a spart alt local de unde a sustras 640 de lei si niste chei cu care a intrat intr-un apartament de unde a furat un ceas de aur, bijuterii si 350 de euro. Prejudiciul pus in circa hotului se ridica la 22.000 de lei. Daca va fi gasit vinovat, Florea risca sa faca si un rest de pedeapsa de 545 de zile. (D. G.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.