Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
17 sep 2010 455 vizualizări
A luat pilule pentru depresie cu pumnul

O tinara de 20 ani din Bacau a ajuns la Spitalul din Focsani dupa ce a luat medicamente in combinatie cu alcool. Tinara a ajuns in stare comatoasa dupa ce a luat mai multe pilule pentru depresie decit i-a prescris medicul. Pacienta care a fost internata in sectia de terapie intensiva va mai sta citeva zile in spital sub supraveghere medicala. Si o femeie de 51 ani din Ruginesti a ajuns la spital dupa ce a luat patru tablete de diazepam si patru tablete dintr-un medicament prescris celor ce sufera de insomnie. Femeia a vrut sa le arate rudelor de ce este in stare daca nu este lasata in pace. (R. M.)


Accidente pe drumurile judetului


Ieri, doua accidente au avut loc pe soselele din judet. Pe DN 2, la Slobozia Bradului, Neculai Z., 52 ani, din municipiul Focsani, in timp ce conducea o autoutilitara marca Iveco a accidentat-o grav pe Eliza M., 73 ani, din orasul Faurei. Femeia a traversat strada neregulamentar. Pe DN 23, la Gologanu, Carmen T., 23 ani, din localitate, aflata la volanul unui Opel, a derapat si s-a rasturnat intr-un sant. Politistii au stabilit ca accidentul s-a produs pe fondul neatentiei. (D. C.)


Doi minori "praduiau" ce gaseau


Un minor din comuna Ciorasti a fost trimis in judecata pentru infractiunea de furt calificat dupa ce a patruns in mai multe locuinte pe timp de noapte. Claudiu Robert D., 15 ani, a sustras bunuri in valoare de 2.250 lei si 800 lei bani de la trei consateni. Pe timp de noapte intra in casele oamenilor si, ajutat de un alt minor, Hasan O., fura ce gasea. In cazul complicelui nu s-a declansat procedura de incepere a urmaririi penale deoarece este sub 14 ani. (D. G.)


Sotia l-a scos baut pe strada


Zapada din luna ianuarie a acestui an a fost cu ghinion pentru un focsanean. George Vasilache, 55 ani, a fost trimis in judecata dupa ce a intrat cu masina intr-un camion in localitatea Odobesti. Dupa ce i s-a acordat primul ajutor, barbatul a fost supus la recoltarea de probe biologice pentru a se stabili alcoolemia din singe. In urma analizelor a reiesit ca avea o concentratie de alcool in singe de 1,6 g la mie. Barbatul a recunoscut ca a baut vin si ca nu avea de gind sa se mai urce la volan, insa a cedat la insistentele sotiei. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.