Ultima oră

Daniela Nicolas, noul director cu noroc la Protectia Copilului

Doina Ganea
15 sep 2010 7580 vizualizări
Fostul director adjunct va ocupa functia de sef interimar, pentru trei luni, de incercare , dupa cum a precizat Marian Oprisan

Daniela Nicolas este noul director al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vrancea, institutie subordonata Consiliului Judetean. Consilierii judeteni au aprobat in unanimitate in sedinta de ieri propunerea presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan, de a o numi in functia de director interimar pe o perioada de trei luni in fruntea DGASPC pe Daniela Nicolas, sotia primarului PSD al orasului Odobesti, Daniel Nicolas. "As vrea sa o numesc in functia de director interimar pentru o perioada de trei luni pe actualul director adjunct al Directiei Luminita Liciu"¦ Cum am aflat insa ca nu este in sala, foarte rau, a avut ghinion, deci o voi numi in functie pe dna Daniela Nicolas. Tot pentru o perioada de trei luni. De incercare", a propus Marian Oprisan. Daniela Nicolas detinea pina acum cea de-a doua functie de director adjunct al DGASPC, pe componenta protectiei persoanelor adulte cu handicap.

Numirea sa vine ca urmare a faptului ca fostul director, Toader Ghetu, s-a pensionat incepind cu 1 septembrie. Motivul plecarii din functie a lui Ghetu este faptul ca acesta ar fi cumulat de la 1 septembrie pensia cu salariul, fapt stipulat de Legea nr. 329/2009 privind reorganizarea unor autoritati si institutii publice. Un alt motiv este acela ca, pentru a detine in continuare functia de director, acesta trebuie sa obtina statutul de functionar public, ceea ce nu era posibil atit timp cit este si pensionar. Toader Ghetu a detinut functia de director general interimar al DGASPC o perioada record, de 5 ani. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739402 zile, 1 ora, 49 minute, 52 secunde
Numirea asta nu are nimic de-a face cu faptul ca tanti asta e nevasta primarului de odobesti. E facuta doar pe criterii profesionale, asa cum face de obicei turnatorul la securitate oprisan.
, acum 739402 zile, 1 ora, 49 minute, 52 secunde
dgaspc e acuma condusa de nevasta primarului de odobesti, nicolas. in realitate,directia e condusa tot de ghetu (doar sunt cu totii membri ai aceleasi familii).au aceleasi apucaturi cu totii,doar ca citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.