Ultima oră

Sofer evazionist pe ruta Focsani - Poiana Cristei

Dan Chiriac
4 sep 2010 1689 vizualizări
Soferul unui microbuz facea economii la biletele de calatorie

Un sofer care efectueaza curse regulate Focsani - Poiana Cristei nu a eliberat bilete de calatorie celor 11 pasageri din microbuz. Politistii vrinceni au organizat o razie in cadrul careia au verificat mai multe microbuze care asigura transportul public de calatori intre Focsani si comunele din judet. Cu aceasta ocazie Lucian M., din Odobesti, a fost oprit pentru control pe raza comunei Cotesti. Oamenii legii au constatat ca niciunul din cei 11 calatori nu avea eliberate bilete de calatorie, cu toate ca acestia au declarat ca au achitat soferului, la urcare, plata transportului. Tot in cadrul actiunii a fost identificat si Nicusor M., din Cotesti, care circula pe raza comunei Cirligele fara a poseda permis de conducere valabil. Acestuia i-a fost suspendat carnetul pentru cumul de puncte de penalizare. In cadrul raziei, politistii au aplicat 39 de sanctiuni contraventionale in valoare de 3.320 de lei. Politia a retinut un permis de conducere pentru consum de alcool si un certificat de inmatriculare pentru lipsa asigurarii obligatorii. La finalul acestei saptamini, politistii de la rutier vor organiza noi actiuni pe E 85 pentru depistarea celor care fac depasiri neregulamentare sau merg cu viteza excesiva. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 6 ore, 19 minute, 36 secunde
VEDETI RUTA FOCSANI-POPESTI-FOCSANI, RUTA PE CARE DE ANI DE ZILE NU SE DAU BILETE ASTA FRAUDA!!! VEDETI RUTA FOCSANI COTESTI -BUDESTI SI RETUR UNDE TREBUIE SA INSISTI CA SA OBTII UN citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.